Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Ολοκλήρωσε την... αντεπίθεση και στέφθηκε ξανά πρωταθλήτρια

Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Ολοκλήρωσε την... αντεπίθεση και στέφθηκε ξανά πρωταθλήτρια

παοκ

bet365

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ επικράτησε της Όσιγιεκ (1-0) και κεφαλαιοποίησε το φοβερό ντεμαράζ τριπόντων της για να κατακτήσει το έβδομο διαδοχικό της πρωτάθλημα και 25ο στην ιστορία της.

Πρωταθλήτρια Κροατίας ξανά η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, για έβδομη διαδοχική σεζόν. Η ομάδα του Γιακίροβιτς επικράτησε 1-0 της Όσιγιεκ στο «Μαξιμίρ» και εξασφάλισε την εγχώρια κορυφή, δύο στροφές πριν από το τέλος της κούρσας. Ο Αντέμι πέτυχε το «χρυσό» γκολ στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης.

Με αυτόν τον τρόπο, η Ντινάμο ολοκλήρωσε την απίθανη αντεπίθεσή της, καθώς μετά τον ευρωπαϊκό της αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ μέτρησε εννέα σερί νίκες στο πρωτάθλημα και κεφαλαιοποίησε αυτό το φοβερό ντεμαράζ για να καθίσει ξανά στον θρόνο της, παρ'ότι σε μια περίεργη για την ίδια χρονιά έδειξε έτοιμη να μείνει μακριά από τον τίτλο. Αξίζει να σημειωθεί δε, πως θα διεκδικήσει και το νταμπλ στον τελικό του Κυπέλλου Κροατίας κόντρα στη Ριέκα (22/05).

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα