Αργεντινή: Ποδοσφαιρίστρια στραγγαλίστηκε από τον πρώην σύζυγό της!

florencia_guinazu
Φρίκη στον Αργεντινή, καθώς 30χρονη ποδοσφαιρίστρια ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου και στραγγαλίστηκε από τον πρώην σύζυγό της, από τον οποίο είχε ζητήσει περιοριστικά μέτρα.

Σοκ έχει προκαλέσει μια νέα γυναικοκτονία στην Αργεντινή. Ο λόγος για τη Florencia Guiñazú, 30χρονη Αργεντινή ποδοσφαιρίστρια που βρέθηκε στραγγαλισμένη από τον πρώην σύζυγό της μέσα στο διαμέρισμά της.

Καθ' όλη τη διάρκεια του εγκλήματος, οι δύο γιοι τους, πέντε και επτά ετών, έπαιζαν PlayStation στο σαλόνι του διαμερίσματος. Δημοσιεύματα από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής υποστηρίζουν ότι ο μεγαλύτερος γιος χτύπησε την πόρτα της κρεβατοκάμαρας, όπου έγινε η δολοφονία, αλλά ήταν κλειδωμένη από μέσα και κανείς δεν απαντούσε.

Αργότερα περιπλανήθηκε στην αυλή του οικιστικού συγκροτήματος πριν κάποιος γείτονας διαβάσει τελικά το σημείωμα που είχε αφήσει και καλέσει την αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο λίγο αργότερα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο δράστης αποφάσισε να βάλει και ο ίδιος τέλος στη ζωή του, αμέσως μετά τη δολοφονία της πρώην γυναίκας του.

Η Guiñazú αγωνιζόταν για λογαριασμό της γυναικείας ομάδας στην Αργεντινή, Κλουμπ Ατλέτικο Αρχεντίνο, από την πόλη της Μεντόσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η Florencia Guiñazú ήταν παίκτρια στην Πρώτη Κατηγορία Γυναικείου Ποδοσφαίρου 11 του Club Atlético Argentino. Λυπούμαστε πολύ για τη δολοφονία της, που ήταν ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ. Χθες ο σύζυγός της, Ignacio Noto, τη ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Παρά το γεγονός ότι ήταν νομικά ήταν ακόμη παντρεμένοι, είχαν χωρίσει, τον είχε ήδη καταγγείλει επανειλημμένα, και συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος τον Νοέμβριο του 2023. Η Florencia είχε 2 παιδιά, τον Άμπαρ και τον Μίλο, 5 και 7 ετών, Ο δολοφόνος-γυναικοκτόνος άφησε σημάδι στην πόρτα του σπιτιού που έλεγε:

"Καλέστε την αστυνομία, τα παιδιά είναι μόνα τους". Πολλές λεπτομέρειες της υπόθεσης δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο βρίσκεται σε πένθος, μια ακόμη γυναίκα δολοφονήθηκε στα χέρια του πρώην συντρόφου της.

Ακριβώς όπως σε αυτήν την εικόνα θα σε θυμόμαστε πάντα Flor, να απλώνεις το χέρι σου με ένα χαμόγελο».

 

Τελευταία Νέα