Φενέρμπαχτσε: Ο Ικάρντι σκόραρε στα 50'' και η U-19 αποχώρησε από το γήπεδο (vids)

icardi

bet365

Ο Μάουρο Ικάρντι σκόραρε στα 50 δευτερόλεπτα για τη Γαλατά στον τελικό του Super Cup κόντρα στη Φενέρ και λίγα λεπτά αργότερα οι παίκτες της αντιπάλου του Ολυμπιακού αποχώρησαν όπως ήταν αναμενόμενο από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Μάουρο Ικάρντι άνοιξε το σκορ στα 50 δευτερόλεπτα στον τελικό του Super Cup ανάμεσα στη Γαλατάσαραϊ και τη Φενέρμπαχτσε. Η ευρωπαϊκή αντίπαλος του Ολυμπιακού, αγωνίστηκε στον μεγάλο τελικό με την U-19 μετά από εντολή της διοίκησης της ομάδας.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Φενέρ αποχώρησε όπως αναμενόταν από το γήπεδο και η διοίκηση της ομάδας χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας κατά την έξοδό τους από τον αγωνιστικό χώρο.

Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Φενέρ, Ερόλ Μπιλετσίκ, είχε ξεκαθαρίσει πως η ομάδα του θα κατέβει με την U-19, μετά την απόρριψη των αιτημάτων της Ομοσπονδίας για ξένο διαιτητή και αναβολή του τελικού κόντρα στη Γαλατά.

Στη συνέχεια πραγματοποίηθηκε η απονομή του τροπαίου στους ποδοσφαιριστές της Γαλατάσαραϊ, οι οποίοι πήραν το κύπελλο του Super Cup στα χέρια τους και έφυγαν προς τα αποδυτήρια του γηπέδου.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ερχόμενη Πέμπτη (11/4, 22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Φενέρμπαχτσε, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την προημιτελική φάση του Conference League.

 

Τελευταία Νέα