Θέλω να βλέπω μπάλα με ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, δοκιμασία Ολυμπιακού και Σίτι

Newsroom
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Τα Play Off συνεχίζονται στην Ελλάδα χωρίς.... ανάσα και το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ μαγνητίζει τα βλέμματα. Η αποστολή της Μίλαν αλλά και της Σίτι, με τη μάχη για τον τίτλο στο Νησί να φουντώνει.

«Θέλω να βλέπω μπάλα με γκολ ανατροπής» αναφέρει το τραγούδι στο νέο τηλεοπτικό σποτ της Novibet, το οποίο έχει γίνει ήδη... σύνθημα στα χείλη του κόσμου, σε μια από τις πιο επιτυχημένες καμπάνιες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση.

Στο προηγούμενο κείμενό μας σάς πήγαμε σούπερ ταμείο με 4/4 και συνολική απόδοση 10,89! Και είμαστε εδώ για να χτίσουμε σερί, καθώς θα πάμε με τα κίνητρα!

Κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή της Aircash και επωφεληθείτε όλων των προνομίων.

Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Σίτι (6/4, 14.30): Θα πάμε φυσικά με τον «δυνατό» που δεν είναι άλλος από τη Σίτι. Η μάχη για τον τίτλο φουντώνει στο Νησί και δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι τώρα που... καίει η κατάσταση, οι πολίτες θα γκελάρουν απέναντι στην Πάλας. Θα φτιάξουμε ένα μικρό bet builder στη Novibet με 2, over 1,5 και over 7,5 κόρνερ σε απόδοση 1,90.

Μίλαν-Λέτσε (6/4, 16.00): Η ομάδα του Μιλάνου έχει την ποιότητα και τους παίκτες για να καθαρίσει το ματς... Η 2η θέση δύσκολα θα χαθεί, αλλά σε τέτοια ματς οι ροσονέρι δείχνουν ότι δεν χαρίζονται. Ο 1 με over 1,5 σε απόδοση 1.67 από τη Novibet δύσκολα θα σπάσει.

100% Επιστροφή Χρημάτων στην πρώτη σου κατάθεση με Aircash στη Novibet!

Λαμία-Ολυμπιακός (7/4, 17.00): Η ομάδα της Φθιώτιδας έδειξε στην Τούμπα ότι δεν είναι στα Play Off για τη... συμμετοχή. Φυσικά απέναντί της οι διεκδικητές του τίτλου - με κάθε σεβασμό στην ομάδα του Βόκολου - οφείλουν να πάρουν τη νίκη. Αυτό συβαίνει και με τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει μείνει πίσω σε σχέση με τους άλλους τρεις και θέλει το διπλό πάση θυσία γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση θα πρέπει να συνηθίζει στην 4η θέση και στον κίνδυνο να χάσει και τη θέση του στην Ευρώπη αν ο Αρης πάρει το Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό. Θα πάμε με την πιο ποιοτική ομάδα και μ' αυτήν που έχει το κίνητρο για νίκη με θέαμα. Στη Novibet το 2 με over 2,5 προσφέρεται σε απόδοση 1.80.

Τριπλή προσφορά γνωριμίας στη Novibet για λίγες ημέρες με τον promo κωδικό «Aircash»

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (7/4, 20.30): Η 2η πλέον Ενωση υποδέχεται στην Opap Arena τον άλλο δικέφαλο του πρωταθλήματος. Πραγματικά περιμένουμε ένα πολύ ανοιχτό ματς, στο οποίο ωστόσο μετά τα δύο ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, περιμένουμε την ομάδα του Αλμέιδα να δείξει άλλο πρόσωπο και να βγάλει στο γήπεδο πέρα από την ποιότητά της και το πρόσωπο της πρωταθλήτριας ομάδας. Θα πάμε με τον 1 σε απόδοση 1.95 που μας το δίνει η Novibet.

Advertorial

 

Τελευταία Νέα