Μουρίνιο: Δημοσίευμα θέλει τον Special One στην Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο

Μουρίνιο: Δημοσίευμα θέλει τον Special One στην Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο

Newsroom
Ο Μουρίνιο έχει στα χέρια του μυθική πρόταση από τη Σαουδική Αραβία

bet365

Δημοσίευμα του Goal Arabia αναφέρει ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο ήδη διαπραγματεύεται με τον μελλοντικό του σύλλογο ο οποίος πιθανότατα θα είναι η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Χωρίς επαγγελματική στέγη από την αποχώρησή του από τη Ρόμα, ο Ζοσέ Μουρίνιο αναζητά τον επόμενο σταθμό στην τεράστια καριέρα του και δημοσιεύματα τον θέλουν να βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με την Αλ Νασρ του Κριστιάνο!

Χθες Παρασκευή (15/05), το Netflix ανακοίνωσε την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ αφιερωμένου στον Special One που αναμένεται έτοιμοι το 2025! Μέχρι τότε ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει δεδομένα αποφασίσει το επόμενο κεφάλαιο στο προπονητικό του ταξίδι.

Ο πολύπειρος κόουτς βρέθηκε πρόσφατα στη Σαουδική Αραβία προκειμένου να παρακολουθήσει το Grand Prix αλλά και τον αγώνα μεταξύ του Άντονι Τζόσουα και του Φράνσις Νγκάννου στο Ριάντ.

Σε αυτό το ταξίδι εθεάθη να μιλά με τον πρόεδρο της Νιουκάστλ με τις φήμες να τον φέρνουν στον πάγκο των Magpies, αλλά όπως αποκαλύπτει το Goal Arabia αυτή την στιγμή ο «Μου» βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να αναλάβει ομάδα της Saudi Pro League. Όχι οποιαδήποτε ομάδα της λίγκας, αλλά την Αλ Νασρ του συμπατριώτη του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο σύλλογος σχεδιάζει να χωρίσει τους δρόμους του με τον Λουίς Κάστρο μετά την πρόσφατη αποτυχία στο ασιατικό Champions League και τη διαφαινόμενη απουσία του τίτλου (είναι 2η στη βαθμολογία). Ο Μουρίνιο ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει στο παρελθόν ότι δεν είναι αρνητικός στην πιθανότητα να κοουτσάρει στη Σαουδική Αραβία, θα μπορούσε να είναι ο αντικαταστάτης του!

 

Τελευταία Νέα