Κριστιάνο Ρονάλντο: Τι αναφέρει στην έκθεσή του ο διαιτητής του αγώνα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τι αναφέρει στην έκθεσή του ο διαιτητής του αγώνα

Newsroom
cr7_red_card

bet365

Η έκθεση του διαιτητή του Αλ Χιλάλ - Αλ Νασρ που απέβαλε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα ημιτελικά του Σούπερ Καπ της Σαουδικής Αραβίας μπορεί να τον αφήσει εκτός για δύο αγωνιστικές και να οδηγήσει σε χρηματικό πρόστιμο.

Η έκθεση του διαιτητή Μοχάμεντ Αλ Χουάις μετά την αποβολή του Κριστιάνο Ρονάλντο στα ημιτελικά του Σούπερ Καπ της Σαουδικής Αραβίας στη μονομαχία της Αλ Νασρ με την Αλ Χιλάλ φέρνει μπελάδες στον Πορτογάλο σταρ, ο οποίος θα ερευνηθεί και πρέπει να μείνει εκτός για τουλάχιστον δύο παιχνίδια σύμφωνα με τους κανονισμούς που ισχύουν στην Σαουδική Αραβία.

Όπως αποκαλύφθηκε από τοπικά Μέσα, ο ρέφερει στην έκθεσή του κάνει λόγο για «επαίσχυντη» συμπεριφορά του Κριστιάνο Ρονάλντο αφού χρησιμοποίησε τον αγκώνα του με «υπερβολική δύναμη» για να χτυπήσει παίκτη της Αλ Χιλάλ.

Στο 86ο λεπτό του αγώνα, ο Αλ Χουάις έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον CR7, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε εκνευρισμένος για την απόφαση και μάλιστα απείλησε να χτυπήσει τον διαιτητή πριν φύγει από το γήπεδο στο Άμπου Ντάμπι.

Οι πειθαρχικοί κανονισμοί της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σαουδικής Αραβίας τιμωρούν έναν παίκτη που διαπράττει «επαίσχυντη συμπεριφορά» με τιμωρία δύο αγώνων και πρόστιμο 20.000 ριάλ (5.000 ευρώ).

Στα αμιγώς αγωνιστικά, η Αλ Χιλάλ επικράτησε 2-1 της Αλ Νασρ και προκρίθηκε στον τελικό της Πέμπτης, όπου θα αντιμετωπίσει την Αλ Ιτιχάντ του Μπενζεμά.

Με αυτή την ήττα για τον Κριστιάνο, υπάρχουν πλέον πέντε τίτλοι που έχει χάσει από τότε που έφτασε στην Σαουδική Αραβία.

 

Τελευταία Νέα