Νεϊμάρ - Σάντος: Δεν είναι απλές φήμες το ενδεχόμενο επανένωσης των δύο πλευρών

neymar_0

bet365

Δεν είναι πλέον σενάρια ούτε όνειρο θερινός νυκτός το ενδεχόμενο επιστροφής του Νεϊμάρ στη Σάντος, με τον πρόεδρο της ομάδας να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον από τις δύο πλευρές για επανένωση!

Στη μακρά πορεία του ο Νεϊμάρ έχει φορέσει τη φανέλα τεσσάρων ομάδων. Το ταξίδι του ξεκίνησε από τη Σάντος, μετά ήρθα η Μπαρτσελόνα, στη συνέχεια η Παρί και τώρα η Αλ-Χιλάλ. Ωστόσο, ο τραυματισμός του (ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου) έχει κάνει την καριέρα του στη Μέση Ανατολή να μην έχει την εξέλιξη που περίμεναν κι οι βαθύπλουτοι άνθρωποι της ομάδας που του έστρωσαν χαλί από πετροδόλαρα για να αφήσει την Ευρώπη και να μετακομίσει εκεί.

Δημοσιεύματα, μάλιστα, κάνουν λόγο για πιθανή επιστροφή του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ στις ρίζες του, τη Σάντος. Η παρουσία του «Νέι» στο ματς της αγαπημένης του ομάδας με την Κορίνθιανς, όπου φορούσε ένα μπλουζάκι της Σάντος πυροδότησε τις εικασίες στα μέρη όπου έγινε σήμερα ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Ο ισχυρός άντρας της ομάδας, Μαρσέλο Τεϊσέιρα αναφέρθηκε στο θέμα, ανοίγοντας ουσιαστικά επίσημα την προοπτική επανένωσης των δύο πλευρών.

Μιλώντας στο ESPN Βραζιλίας, ο πρόεδρος της Σάντος είπε χαρακτηριστικά: «Η συζήτηση ήταν πολύ σύντομη, αλλά οι γρήγορες συνομιλίες είναι συχνά οι πιο αποτελεσματικές».

Αυτήν τη στιγμή, στις τάξεις της ομάδας, φαίνεται να επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για το θέμα κι αυτό διότι υπάρχει συμβόλαιο που δεσμεύει τον Βραζιλιάνο με την Αλ Χιλάλ ως τον Ιούνιο του 2025.

Πάντως στη χώρα του καφέ πιστεύουν πως «η φευγαλέα συνάντηση μεταξύ του Νεϊμάρ και του προέδρου της Σάντος σηματοδοτεί την έναρξη των συζητήσεων που θα μπορούσαν να διαμορφώσουν το μέλλον του Νεϊμάρ, σηματοδοτώντας την καμπή στο ποδοσφαιρικό του ταξίδι. Το χρονοδιάγραμμα αποθεραπείας του τον αφήνει εκτός δράσης για ολόκληρη τη σεζόν και το επερχόμενο Κόπα Αμέρικα».

 

Τελευταία Νέα