Γιαννακόπουλος: Μένει ελεύθερος από τη Χάποελ Πέταχ Τίκβα

Βασίλης Μπαλατσός
Γιαννακόπουλος - Ζίμπρου

bet365

Ο Νίκος Γιαννακόπουλος συμφώνησε με τη Χάποελ Πέταχ Τίκβα να λύσουν τη συνεργασία τους και κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά.

Μετά από περίπου ένα εξάμηνο με πολλά προβλήμα ο Νίκος Γιαννακόπουλος αποχωρεί από το Ισραήλ. Ο Έλληνας τερματοφύλακας συμφώνησε με τη Χάποελ Πέταχ Τίκβα να σπάσει το συμβόλαιο του και μέσα στην ημέρα (29/1) θα πάρει και τυπικά την ελευθέρας του.

Η κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ έκανε ιδιαίτερα δύσκολη τη διαμονή του 30χρονου κίπερ, ο οποίος τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Με τη Χάποελ Πέταχ Τίκβα αγωνίστηκε τέσσερις φορές και το γεγονός πως δεν πήρε τις ευκαιρίες του ήταν ένας από τους παράγοντες που τον οδήγησε στην έξοδο.

O Γιαννακόπουλος ξεκίνησε να μαθαίνει τη θέση του τερματοφύλακα από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης και πέρασε τόσο από την Μπλάκμπερν, όσο και από την Ουντινέζε. Έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Παναθηναϊκό, Άρη Λεμεσού, Κέρκυρα, Παναιτωλικό, Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ το 2022-23 είχε κάνει φανταστική χρονιά στη Μολδαβία με τη Ζίμπρου Κισινάου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα