Μαραντόνα: Ο γιος του καταγγέλλει πως τον σκότωσαν και αφήνει υπόνοιες για τον ένοχο

Μαραντόνα: Ο γιος του καταγγέλλει πως τον σκότωσαν και αφήνει υπόνοιες για τον ένοχο

Νίκος Κικίδης
maradona_33

bet365

Σοβαρές καταγγελίες από τον γιο του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος διαβεβαιώνει πως σκότωσαν τον πατέρα του από εγκληματική αμέλεια και υποστηρίζει πως έχει μια άποψη για τον πραγματικό ένοχο.

Ένα μέρος της ψυχής του ποδοσφαίρου χάθηκε για πάντα στις 25 Νοεμβρίου του 2020, όταν ο πλανήτης βυθίστηκε σε πένθος στο άκουσμα του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο Ντιέγκο έφυγε από τη ζωή μετά από ανακοπή καρδιάς, όμως οι συνθήκες του θανάτου του εξακολουθούν να γεννούν ερωτήματα στην κοινή γνώμη.

Πριν από μερικούς μήνες οκτώ γιατροί και νοσηλευτές παραπέμφθηκαν σε δίκη κατηγορούμενοι για απλή ανθρωποκτονία με ενδεχόμενη πρόθεση, τη στιγμή που πόρισμα ιατρικού συμβουλίου είχε καταλήξει πως τα μέλη της ιατρικής του ομάδας είχαν αγνοήσει απερίσκεπτα τα σημάδια κινδύνου ζωής του Μαραντόνα.

Κι όσο περισσότερες λεπτομέρειες έβγαιναν στο φως τη δημοσιότητας γύρω από την υπόθεση, τόσο μεγάλωνε και η οργή του κόσμου... πόσω δε μάλλον των συγγενικών του προσώπων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο γιος του Μαραντόνα, Ντιέγκο Σινάγκρα, ο οποίος σε δηλώσεις του διαβεβαίωσε πως σκότωσαν τον πατέρα του, προσθέτοντας μάλιστα πως έχει μια ιδέα για τον πραγματικό ένοχο.

«Υπάρχει έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη. Εμείς - τα παιδιά του - έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη της Αργεντινής. Είμαι πεπεισμένος ότι δεν έπρεπε να είχε τελειώσει έτσι. Σκότωσαν τον πατέρα μου. Δεν είναι δουλειά μου να πω ποιος το έκανε, έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να το πω.

Τον άφησαν τη μοίρα του ενώ θα μπορούσαν να είχαν κάνει κάτι. Έδωσα μια υπόσχεση: Θα παλεύω για δικαιοσύνη μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής μου» τόνισε μεταξύ άλλων, ρίχνοντας... λάδι στη φωτιά γύρω από την υπόθεση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα