Νεϊμάρ: Χώρισε με την Μπιανκάρντι ένα μήνα μετά τον ερχομό του παιδιού τους - Ζήτησε nudes από μοντέλο του OnlyFans

Newsroom
Μπρούνα Μπιανκάρντι

bet365

Ο Νεϊμάρ και η κοπέλα του Μπρούνα Μπιανκάρντι χώρισαν επίσημα μόλις ένα μήνα αφότου καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί μαζί εν μέσω ισχυρισμών ότι ο Βραζιλιάνος ζήτησε γυμνές φωτογραφίες από μοντέλο του OnlyFans.

Ο Νεϊμάρ και η 29χρονη influencer Μπρούνα Μπιανκάρντι ανακοίνωσαν τη γέννηση της κόρης τους Mavie στις 7 Οκτωβρίου λέγοντας ότι το μωρό ήρθε για «να ολοκληρώσει τη ζωή μας». Περίπου ένα μήνα αργότερα το ζευγάρι χώρισε εν μέσω φημών ότι ο «Νέι» ήταν άπιστος.

Με μια ανάρτησή της στο Instagram, η Μπιανκάρντι επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού, λέγοντας: «Αυτό είναι ένα ιδιωτικό θέμα, αλλά επειδή συχνά συνδέομαι με ειδήσεις, υποψίες και αστεία, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν έχω σχέση. Είμαστε οι γονείς της Mavie και αυτός είναι ο λόγος της σχέσης μας. Ελπίζω να μην με συνδέετε πια με τις ειδήσεις τόσο συχνά. Ευχαριστώ».

Ο Νεϊμάρ είχε αντιμετωπίσει κατηγορίες για απιστία προς την σύντροφό του τον τελευταίο καιρό, καθώς νωρίτερα φέτος εμφανίστηκαν πλάνα από τον ίδιο να κάνει πάρτι με δύο διαφορετικές γυναίκες σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Ισπανία. Στην πραγματικότητα, ένα ρεπορτάζ της BILD ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι είχε ένα περίεργο συμβόλαιο που ρύθμιζε την σεξουαλική τους ζώς, το οποίο επέτρεπε στον Νεϊμάρ να φλερτάρει και να κοιμάται με άλλες γυναίκες.

Υπήρχαν μάλιστα συγκεκριμένοι όροι για το συμβόλαιο. Ο Βραζιλιάνος δεν είχε δικαίωμα να φιλά γυναίκες στο στόμα, έπρεπε να χρησιμοποιεί προφυλακτικό κατά τη διάρκεια του σεξ και η σχέση του θα έπρεπε να παραμείνει μυστική.

 

Τελευταία Νέα