Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (29/11) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Με Πετρούσεφ, τη βόμβα Γιαννακόπουλου για μεταγραφές 3 εκατ. ευρώ και ρεπορτάζ των ομάδων ενόψει των ευρωπαϊκών τους μαχών τους στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Πυρηνικό όπλο ο Πετρούσεφ και... βόμβες Γιαννόπουλου

Sport Day: Let's Dance: «Διασκεδαστικό να παίζω με Μιλουτίνοφ και Φαλ», δήλωσε ο Πετρούσεφ που ήρθε με διάθεση για σπουδαία πράγματα. Παναθηναϊκός: Στήριξη σε Μπρινιόλι, έτοιμος ο Αραούχο. Μπαλτάκος ίσον Γραμμένος στην ΕΠΟ, ματς εξίας 8 εκατ. ευρώ για τον ΠΑΟΚ, γκαζώνει για Σεϊντέ ο Άρης. «Ο Ατζούν θέλει Βόλο». Βόμβες Γιαννακόπουλου: Δύο παίκτες αξίας των 3 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι».

Live Sport: «Με προέτρεψε ο Βεζένκοβ», το μήνυμα του Πετρούσεφ. Και Αστέρας κατά Κλάτενμπεργκ, 12 οι ΠΑΕ που ζητούν να τελειώνει ο Άγγλος. Μίσιτς και Ταβάρες, οι δύο βόμβες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το καλοκαίρι του 2024 για να κάνει Εξάστερο όπως το 2009! Αραούχο; Παρών. Επιστρέφει Παλάσιος, πιθανώς κι ο Βαγιαννίδης.

Φως των Σπορ: Διαμάντι στο Λιμάνι, τεράστια η μεταγραφή του Πετρούσεφ. Παίκτης με ταλέντο, προοπτική και εξέλιξη ο οποίος στα χέρια του Μπαρτζώκα μπορεί να αφήσει εποχή. Ημίωρου του... τρόμου! Γιατί στον Ολυμπιακό σημαδεύουν το πρώτο 30λεπτο στο ματς με τη Φράιμπουργκ.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Πυρηνικό όπλο! Ο Πετρούσεφ στον Πειραιά σκορπάει τρόμο! Πανικόβλητος ο Γιαννακόπουλος τάζει μεταγραφές. Τριάδα με μπαλατέρ τον Ιμπόρα, πού καταλήγει ο Μαρτίνεθ για την 121άδα που θα παρατάξει στη Γερμανία. Μήνυμα Μπακαμπού στο Θρύλο! Και το παρασκήνιο μιας άφιξης που δεν έγινε.

Αραούχο Παρών και ματς 8 εκατ. ευρώ για ΠΑΟΚ

Ώρα των Σπορ: Αρχηγού παρόντος, με τον Αραούχο! Ξεκάθαρο και αυστηρό μήνυμα της ΠΑΕ για την προσοχή που πρέπει να δείξει ο κόσμος στην αυριανή μάχη στη Νέα Φιλαδέλφεια για το ματς με την Μπράιτον.

Metrosport: Παράνοια! Λαού για τον ΠΑΟΚ και τον αυριανό αγώνα. Περισσότεροι από 6.000 φίλαθλοι του Δικεφάλου στο γήπεδο. Παγωνιά στη Φρανκφούρτη και ακυρώσεις 12 πτήσεων. Το... ξέσπασμα του Μάντζιου. Οι σφιγμένες γροθιές στα γκολ του ντέρμπι και η ικανοποίηση για την απόλυτη εφαρμογή του πλάνου και των εντολών του.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα