Αμπέλ Φερέιρα: Η Αλ Σαντ του Κατάρ θέλει τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στον κόσμο!

Αμπέλ Φερέιρα: Η Αλ Σαντ του Κατάρ θέλει τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στον κόσμο!

Νίκος Κικίδης
abel_ferreira

bet365

Η Αλ Σαντ του Κατάρ ετοιμάζει διαστημική πρόταση προς τον Αμπέλ Φερέιρα, η οποία πρόκειται να του χαρίσει τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου προπονητή στον κόσμο!

Ούτε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ούτε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ούτε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ούτε ο Κάρλο Αντσελότι. Όπως έμαθε η «Sport», ο τίτλος του πιο ακριβοπληρωμένου προπονητή στον κόσμο δεν θα ανήκει σε κανέναν από τους παραπάνω, αλλά σε έναν Πορτογάλο τεχνικό με ελληνικό παρελθόν.

Ο λόγος για τον για τον Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Αλ Σαντ του Κατάρ για να αναλάβει τον Δεκέμβριο τα ηνία της ομάδας.

Ο άλλοτε προπονητής του ΠΑΟΚ βλέπει το συμβόλαιό του με την Παλμέιρας να εκπνέει στο τέλος του 2023 και όλα δείχνουν πως η διαστημική πρόταση των Καταριανών θα τον πείσει να βάλει την υπογραφή του.

Αν και δεν αναφέρονται ποσά, η καταλανική εφημερίδα υποστηρίζει πως εφόσον η πρόσληψη ολοκληρωθεί, τότε ο Πορτογάλος θα τιτλοφορεί ως ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής του πλανήτη!

Όπερ σημαίνει πως μιλάμε για ετήσιο μισθό που θα υπερβαίνει τα 34 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που λαμβάνει τη δεδομένη στιγμή ο Ντιέγκο Σιμεόνε από την Ατλέτικο Μαδρίτης που του χάρισε το θρόνο ανάμεσα στους πιο καλοπληρωμένους προπονητές.

 

Τελευταία Νέα