Πόλεμος στο Ισραήλ: Οι Ισραηλινοί αθλητές στο πλάι των συμπατριωτών τους!

Πόλεμος στο Ισραήλ: Οι Ισραηλινοί αθλητές στο πλάι των συμπατριωτών τους!

bet365

Οι μεγάλες ομάδες και οι αθλητές του Ισραήλ στέκονται στο πλάι των συμπατριωτών τους που αποχώρησαν από τη Λωρίδα της Γάζας, προσφέροντάς τους χαμόγελα, αγκαλιές και υλικά αγαθά.

Αυτές τις δύσκολες ημέρες η ισραηλινή κοινωνία δείχνει την ανθεκτικότητά της. Με τη χώρα να βρίσκεται στη μέση του πολέμου, ομάδες και παίκτες συνεισφέρουν και στηρίζουν τις οικογένειες αλλά και τους στρατιώτες του πολέμου.

Αρκετοί παίκτες της εθνικής ομάδας του Ισραήλ, βρέθηκαν στο νοσοκομείο «Asuta» στο Ashdod και συναντήθηκαν με τους τραυματίες του πολέμου. Αφού επισκέφθηκαν τους ανθρώπους στο νοσοκομείο, η αντιπροσωπεία πήγε στη συνέχεια και στους στρατιώτες στους χώρους συγκέντρωσης. Ο προπονητής του Ισραήλ, Άλον Χαζάν, μίλησε στους στρατιωτικούς και μεταξύ άλλων τόνισε: «Είστε οι ήρωές μας και για εσάς θα παίξουμε στα επόμενα παιχνίδια της εθνικής ομάδας του Ισραήλ».

Αξίζει να σημειωθεί πως οπαδοί της Μακάμπι Χάιφα, (αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League) και της Χάποελ Μπερ Σεβά συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, μεταξύ άλλων ρούχα και πετσέτες για όσους τα έχουν ανάγκη. Επιπλέον δύο παίκτες της Χάιφα, Γκόνι Νάορ και Ρόι Φοξ έδωσαν αίμα σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα