Ιαπωνία-Σουηδία: Τρομερές σκηνές μετά τη λήξη, «κατέρρευσαν» κλαίγοντας στον αγωνιστικό χώρο οι Ασιάτισσες (vid)

Newsroom
Τρομερές σκηνές μετά τη λήξη του αγώνα Ιαπωνία-Σουηδία για τους προημιτελικούς του Μουντιάλ Γυναικών 2023 και συγκλονιστικό κοντράστ

bet365

Έντονο το κοντράστ συναισθημάτων μετά τη λήξη του προημιτελικού ανάμεσα στην Ιαπωνία και τη Σουηδία για το Μουντιάλ Γυναικών 2023, με τις Ασιάτισσες να «καταρρέουν» κλαίγοντας στον αγωνιστικό χώρο μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό.

Σε ένα παιχνίδι που ήταν θρίλερ μέχρι το τελευταίο του λεπτό, η Σουηδία επικράτησε της Ιαπωνίας με 2-1 και προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Μουντιάλ Γυναικών 2023. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δύο γκολ οι παίκτριες της «Nadeshiko» αντέδρασαν και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση έχοντας διπλό δοκάρι, ενώ και πριν το τέρμα της Χονόκα Χαγιάσι είχαν άστοχο πέναλτι σε μια αρκετά αμφιλεγόμενη απόφαση.

Η ομάδα από την Άπω Ανατολή ήταν από τις πλέον δυνατές της διοργάνωσης και συγκαταλεγόταν μεταξύ των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Έτσι, ο αποκλεισμός και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε γέμισε απογοήτευση τις παίκτριες, οι οποίες ξέσπασαν σε κλάματα με το σφύριγμα της λήξης. Η επιθετικός Μάικα Χαμάνο ήταν τόσο στεναχωρημένη που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε μέχρι και την Γιόνα Άντερσον, που έσπευσε να την αγκαλιάσει και να την παρηγορήσει, να βουρκώσει "ξεχνώντας" για λίγο τη χαρά της μεγάλης πρόκρισης.

Δείτε εδώ τις τρομερές στιγμές και το έντονο κοντράστ συναισθημάτων μετά τη λήξη του προημιτελικού Ιαπωνία-Σουηδία:

 

Τελευταία Νέα