Μπράγκα μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρόνι Λόπες

Μπράγκα μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρόνι Λόπες

lopes

bet365

Με τη φανέλα της Μπράγκα θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Ρόνι Λόπες, ο οποίος αποχαιρέτησε τη Σεβίλλη με ένα μήνυμα στα social media.

Ποδοσφαιριστής της Μπράγκα είναι με κάθε επισημότητα ο Ρόνι Λόπες.

Η πορτογαλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου άσου με 4,2 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους από τη Σεβίλλη. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μεταξύ άλλων αποχαιρέτησε τους Σεβιγιάνους με ένα ποστάρισμά του στα social media, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αν και είχα λίγες ευκαιρίες να παίξω, θα κρατάω πάντα τις αναμνήσεις της υποστήριξης και της αγάπης που ένιωσα από όλους τους οπαδούς, τους συμπαίκτες και το προσωπικό του συλλόγου».

Η Σεβίλλη απέκτησε τον Λόπες το 2019 όταν και είχε βγάλει από τα ταμεία της 25 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της από τη Μονακό. Ο 27χρονος μέσος πέρασε και από τα μέρη μας καθώς αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού τη σεζόν 2021-22 και σε συνολικά 27 συμμετοχές, πέτυχε τέσσερα γκολ ενώ μοίρασε και ασίστ.

Τη σεζόν 2022-23 ο Λόπες αγωνίστηκε στην Τρουά ως δανεικός όπου και κατέγραψε 32 συμμετοχές, στις οποίες σκόραρε επτά γκολ ενώ μοίρασε και πέντε ασίστ.

 

Τελευταία Νέα