Κίνα - Αγγλία 1-6: Kυρίαρχες λέαινες «διέλυσαν» την Κίνα και ετοιμάζονται για τη νοκ-άουτ «μάχη» με τη Νιγηρία

china_england

bet365

Έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα η πρωταθλήτρια Ευρώπης Αγγλία επικράτησε με το εμφατικό 6-1 της Κίνας και τώρα στρέφει την προσοχή της στη «μάχη» των «16» με αντίπαλο την Νιγηρία.

Η Αγγλία έκανε περίπατο κόντρα στην Κίνα, επικράτησε με μια απόλυτα κυρίαρχη εμφάνιση με 6-1, έκανε το 3/3 στον όμιλό της και τώρα ετοιμάζεται για τη φάση των «16».

Ο... χορός των τερμάτων για τις πρωταθλήτριες Ευρώπης ξεκίνησε μόλις στο 5ο λεπτό με τη Ρούσο μετά από ασίστ της Τζέιμς. Στο 26' με την Μπράιτ να κερδίζει την μπάλα στη μεσαία γραμμή να τροφοδοτεί την Τζέιμς κι εκείνη αντίστοιχα την Χεμπ η οποία με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-0. Στο 41' ήταν η στιγμή της Τζέιμς [μετά τις 2 ασίστ] να σκοράρει και να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Με την Κίνα να μειώνει προσωρινά σε 3-1 με την Γουάνγκ από το σημείο του πέναλτι (χέρι της Μπρονζ).

Στο 66' και πάλι η Τζέιμς βρήκε δίχτυα για το 4-1 των Lionesses που έμοιαζαν πραγματικά ασταμάτητες. Η Κέλι στο 77' πρόσθεσε το όνομά της στον πίνακα με τις σκόρερ για το 5-1 και η Ντέιλι στο 84' «έγραψε» το 6-1! Η Αγγλία προκρίθηκε έτσι στη φάση των «16» ως νικήτρια του ομίλου της και θα παίξει με τη Νιγηρία. Από πλευράς της η Κίνα μαζεύει τα πράγματά της και επιστρέφει σπίτι γνωρίζοντας τον αποκλεισμό για πρώτη φορά στη φάση των ομίλων.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα