Μουντιάλ Γυναικών 2023: Η Φόουλερ κοίταξε την επόπτρια δύο φορές για να βεβαιωθεί ότι μέτρησε το γκολ της για το 3-0 της Αυστραλίας (vid)

Newsroom
Η Φάουλερ της Αυστραλίας κοίταξε δύο φορές προς την πλευρά της επόπτριας για να βεβαιωθεί ότι το γκολ της για το 3-0 ήταν κανονικό.

bet365

Μετά το γκολ της που ακυρώθηκε για οφσάιντ στο 34ο λεπτό, η Μέρι Φόουλερ κοίταξε την επόπτρια δύο φορές για να βεβαιωθεί ότι εκείνο με το οποίο έκανε το 3-0 για την Αυστραλία απέναντι στον Καναδά μέτρησε κανονικά χαρίζοντας μια απίστευτη αντίδραση.

Δεν είναι λίγες οι φορές που το VAR έχει κόψει απότομα πανηγυρισμούς παικτών ανά τον κόσμο που ήταν σίγουροι ότι το γκολ που πέτυχαν ήταν απολύτως νομότυπο. Καθώς το τέρμα που πέτυχε στο 34ο λεπτό του παιχνιδιού με τον Καναδά ακυρώθηκε για οφσάιντ, η Μέρι Φόουλερ της Αυστραλίας κοίταξε δύο φορές προς την πλευρά της επόπτριας για να σιγουρευτεί ότι το εκείνο με το οποίο έκανε το 3-0 για τις Matildas δεν θα είχε την τύχη του πρώτου.

Μόνο τότε άρχισε να πανηγυρίζει με τις συμπαίκτριές της για το γκολ που "σφράγισε" την πρόκριση της Αυστραλίας στη φάση των 16 του Μουντιάλ Γυναικών 2023.

 

Τελευταία Νέα