Κηφισιά μεταγραφές: Δικός της ο Μποτία, «κλείνει» και χαφ

Κηφισιά μεταγραφές: Δικός της ο Μποτία, «κλείνει» και χαφ

Κηφισιά μεταγραφές: Δικός της ο Μποτία, «κλείνει» και χαφ

bet365

Η Κηφισιά κατέληξε σε οριστική συμφωνία με τον Αλμπέρτο Μποτία και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta είναι κοντά και στην απόκτηση αμυντικού χαφ.

Ακόμα μια εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων στην Κηφισιά! Το Gazzetta σας είχε ενημερώσει για το προχωρημένο «φλερτ» της «Σταχτοπούτας» της Stoiximan Super League με τον Αλμπέρτο Μποτία και πλέον οι δυο πλευρές έχουν φτάσει σε οριστική συμφωνία.

Ο 34χρονος Ισπανός στόπερ είχε περάσει την Δευτέρα (24/7) από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στο Mediton στο Γαλάτσι, την Τρίτη (25/7) ολοκληρώθηκε τυπικά το μεγάλο deal και πλέον απομένουν οι ανακοινώσεις. Πρόκειται για μια σημαντική μεταγραφή, η οποία χρειάστηκε σχετική οικονομική υπέρβαση από την διοίκηση Πρίτσα.

Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από μια πενταετία. Ο Ισπανός είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό από το 2014 έως το 2018 και κατέκτησε τρία διαδοχικά πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο.

Η καριέρα του ξεκίνησε από τη φημισμένη Μασία και μάλιστα ως μέλος της πρώτης ομάδας της Μπαρτσελόνα πήρε το πρωτάθλημα του 2009. Πριν τους Πειραιώτες ήταν, μεταξύ άλλων, σε Σεβίλλη, Σπόρτινγκ Χιχόν, Έλτσε και τα τελευταία χρόνια ήταν στην Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Αχλί και της Αλ Βέντα.

«Εξάρι» και... συνεχίζει

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta ο Μποτία αναμένεται να μην είναι η μοναδική μεταγραφική κίνηση που θα ολοκληρώσει η Κηφισιά μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων έχει πλαίσιο συμφωνίας με αμυντικό χαφ από την Αφρική, ο οποίος μάλιστα αναμένεται να περάσει ιατρικά μέσα στο απόγευμα.

Από εκεί και πέρα η «Σταχτοπούτα» θα συνεχίσει τις προσπάθειες της για να καλύψει τα κενά της στα φτερά της επίθεσης και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Κώστας Μπαλογιάννης είναι μια περίπτωση που εξετάστηκε, όμως ο 24χρονος ακραίος οπισθοφύλακας που έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ έχει θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα του το εξωτερικό. Τις τελευταίες ημέρες η Κηφισιά έχει εστιάσει σε περίπτωση μπακ από το εξωτερικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα