Μπενφίκα μεταγραφές: Πάει για... βόμβα με επιστροφή του Ζοάο Φέλιξ

Μπενφίκα μεταγραφές: Πάει για... βόμβα με επιστροφή του Ζοάο Φέλιξ

Μπενφίκα μεταγραφές: Πάει για... βόμβα με επιστροφή του Ζοάο Φέλιξ

bet365

Τον τρόπο να κάνει το «μπαμ» και να προσγειώσει ξανά στη Λισαβόνα τον Ζοάο Φέλιξ ψάχνει η Μπενφίκα, που σύμφωνα με τη Record θα επιχειρήσει τον δανεισμού του 23χρονου από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μετά την ολοκλήρωση της επιστροφής του Άνχελ Ντι Μαρία, η Μπενφίκα... φλερτάρει με ακόμα έναν πρώην. Ο λόγος για ένα δικό της παιδί, τον Ζοάο Φέλιξ που όταν το 2019 άφησε το «Ντα Λουζ» έναντι 127 εκατομμυρίων φαινόταν έτοιμο να κατακτήσει τον κόσμο.

Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα περίμενε στην Ατλέτικο Μαδρίτης και μετά από τον εξάμηνο δανεισμό του στην Τσέλσι τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 23χρονος και οι Ροχιμπλάνκος φαίνεται να ψάχνουν τον τρόπο να «χωρίσουν» ξανά, με την υπόθεση να είναι περίπλοκη μιας και ο σύλλογος ζητά πολλά εκατομμύρια για να τον παραχωρήσει.

Αυτό το πέπλο αβεβαιότητας θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί, σύμφωνα με τη Record, η Μπενφίκα η οποία προτίθεται να κινηθεί για την επιστροφή του Φέλιξ στο σπίτι του. Σίγουρα οι Αετοί θα έχουν ανταγωνισμό με την Παρί Σεν Ζερμέν να ενδιαφέρεται για τον παίκτη, όμως θα προσπαθήσουν να τον φέρουν ξανά στη Λισαβόνα με τη μορφή δανεισμού.

Αυτή τη στιγμή φαντάζει δύσκολο ο Φέλιξ να συνεχίσει στην Ατλέτικο, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2027, ωστόσο και η Μπενφίκα θα κυνηγήσει τις πιθανότητές της να τον κάνει δικό της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα