Λουκάκου: Αρνήθηκε «τρελή» πρόταση της Αλ Χιλάλ

Λουκάκου: Αρνήθηκε «τρελή» πρόταση της Αλ Χιλάλ

Ο Ρομέλου Λουκάκου ζήτησε «ησυχία» από τους οπαδούς της Γιουβέντους

bet365

Σύμφωνα ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport ο Ρομέλου Λουκάκου αρνήθηκε πρόταση «μαμούθ» της Αλ Χιλάλ και σκοπεύει να παραμείνει στην Ευρώπη.

Τα «πετροδόλαρα» δεν είναι... επιλογή για τον Ρομέλου Λουκάκου. Ο Βέλγος σέντερ φορ είχε αρνηθεί πρόταση 21 εκατομμυριών ευρώ τον χρόνο από την Αλ Χιλάλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport οι Σαουδάραβες επέστρεψαν με βελτιωμένη και μάλιστα... εξωφρενική προσφορά ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ, όμως ούτε αυτή ήταν αρκετή για να τον «συγκινήσει».

Ο θηριώδης επιθετικός για ακόμα μια φορά απέρριψε την πρόταση του κλαμπ της Μέσης Ανατολής και θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη. Ο δανεισμός του από την Τσέλσι στην Ίντερ ολοκληρώθηκε, όμως μόνο σίγουρο δεν είναι πως θα αγωνιστεί στους Λονδρέζους την ερχόμενη σεζόν.

Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε ο Βέλγος σκόραρε 14 γκολ και μοίρασε 7 ασίστ, σκοράροντας μάλιστα και τρεις φορές στον δρόμο προς τον τελικό του Champions League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα