Οπαδός της Χαλ παρενόχλησε σεξουαλικά τη μασκότ της ομάδας!

Νίκος Κικίδης
Χαλ Σιτι

bet365

Οπαδός της Χαλ φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά τη μασκότ της ομάδας με άσεμνη χειρονομία, με την Αστυνομία να εργάζεται με το κλαμπ για τον εντοπισμό του.

Έρευνες για τον εντοπισμό ενός οπαδού της Χαλ, που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος της μασκότ της ομάδας, έχει ξεκινήσει η Αστυνομία.

Μια φωτογραφία που κυκλοφορεί στα social media δείχνει τον δράστη να προβαίνει σε άσεμνη κίνηση εις βάρος της μασκότ του αγγλικού κλαμπ, με το περιστατικό να κινητοποιεί τη διοίκηση της ομάδας για την εύρεση του ανεγκέφαλου οπαδού.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Sun», ο εν λόγω φίλος της Χαλ φέρεται να πιάνει τη μασκότ από το κεφάλι και να την τραβάει προς τα γεννητικά του όργανα, ενώ κοιτά την κάμερα γελώντας.

Το αγγλικό κλαμπ πάντως δεν άφησε ασχολίαστο το περιστατικό και ενημέρωσε πως θα ξεκινήσει έρευνα μαζί με την Αστυνομία για την εύρεση του δράστη.

«Ο σύλλογος ερευνά το περιστατικό και συνεργάζεται με την αστυνομία. Λαμβάνουμε τέτοια θέματα με τη μέγιστη σοβαρότητα και δεν ανεχόμαστε κανενός είδους αντικοινωνικές συμπεριφορές.

«Ο σύλλογος έχει δεσμευτεί να διασφαλίσει ότι το MKM Stadium είναι ένα φιλικό, ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον τόσο για το προσωπικό όσο και για τους φιλάθλους και θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα εναντίον των υπευθύνων» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Χαλ για το περιστατικό.

 

Τελευταία Νέα