Χάμες: «Φρένο» στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο για χάρη της Kings League του Πικέ!

Χάμες: «Φρένο» στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο για χάρη της Kings League του Πικέ!

Νίκος Κικίδης
Ο Χάμες

bet365

Απόφαση - έκπληξη από τον Χάμες Ροντρίγκεζ, ο οποίος έστω και προσωρινά κάνει διάλειμμα από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο για να συμμετέχει στην Kings League του Ζεράρ Πικέ.

«Φρένο» στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο για χάρη της Kings League του Ζεράρ Πικέ βάζει ο Χάμες Ροντρίγκεζ!

Παρά το γεγονός πως το προηγούμενα διάστημα ο πρώην άσος του Ολυμπιακού βρισκόταν πολύ κοντά στη Μπόκα Τζούνιορς, τελικά ο επόμενος (και μάλλον προσωρινός) σταθμός της καριέρας του θα είναι η Kinisports του Σέρχιο Αγουέρο.

Όπως επιβεβαιώθηκε άλλωστε από τον πρώην επιθετικό των Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα, ο Κολομβιανός δέχθηκε να αφήσει για λίγο στην άκρη το επαγγελματικό ποδόσφαιρο προκειμένου να φορέσει τα χρώματα της ομάδας του Αργεντινού.

«Μίλησα με τον Χάμες και θα παίξει για την Kunisports» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αγουέρο σε δηλώσεις του σε Μέσο της Αργεντινής, αποκαλύπτοντας πως ο Χάμες θα αγωνιστεί τελικά στην Kings League.

Μια λίγκα ερασιτεχνικού επιπέδου που δημιουργήθηκε από τον Ζερά Πικέ και έχει καταφέρει να αναδυθεί επικοινωνιακά μέσω των social media, με ομάδες που ανήκουν σε πρώην αστέρες του αθλήματος όπως οι Πικέ, Κασίγιας και Αγουέρο.

Στο μίνι τουρνουά παίρνουν μέρος κάθε λογής celebrities: από πρώην ποδοσφαιριστές, μέχρι youtubers, δημοσιογράφους και tiktokers που βλέπουν το ποδόσφαιρο καθαρά ως χόμπι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα