Ντάνι Άλβες: Κατέθεσε νέο αίτημα για την αποφυλάκισή του

dani_alves
Οι δικηγόροι του Ντάνι Άλβες άσκησαν εκ νέου έφεση ενώπιον του δικαστηρίου της Βαρκελώνης και ζήτησαν την αποφυλάκιση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.

Ο Ντάνι Άλβες συνελήφθη στις 20 Ιανουαρίου και μέχρι σήμερα παραμένει υπό κράτηση στη φυλακή. Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος κατηγορείται για βιασμό 23χρονης κοπέλας στην Βαρκελώνη, όμως ο διεθνής μπακ υποστηρίζει πως η σεξουαλική τους επαφή ήταν με απόλυτη συναίνεση.

Η νομική ομάδα του Άλβες με επικεφαλής τον Κριστόμπαλ Μαρτέλ κατέθεσε την Παρασκευή (9/6) νέα έφεση στο δικαστήριο της Βαρκελώνης, προκειμένου να αποφυλακιστεί ο πελάτης τους. Το βασικό επιχείρημα των δικηγόρων του Βραζιλιάνου για να πείσουν το δικαστήριο πως ο 40χρονος ποδοσφαιριστής δεν θα προσπαθήσει να φύγει από την χώρα είναι πως οι ανήλικοι γιοι του (15 και 17 ετών) βρίσκονται στην Βαρκελώνη.

Ο Μαρτέλ παρουσίασε επίσης πλάνα από την κάμερα του κλαμπ, με τα οποία προσπαθούσε να αποδείξει πως ο Άλβες και η καταγγέλουσα είχαν μια κανονική «σχέση». Από την πλευρά της η δικηγόρος του θύματος, Έστερ Γκαρθία, έκανε λόγο για «πλασματικά επιχειρήματα» και τόνισε πως αν η πελάτισσα της και ο Άλβες είχαν συναινετική επαφή τότε ο Βραζιλιάνος θα το είχε πει εξ αρχής.

Η ακρόαση διήρκησε περίπου μια ώρα και πλέον απομένει η απόφαση του δικαστηρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα