Ντάνι Άλβες: Κατέθεσε νέο αίτημα για την αποφυλάκισή του

dani_alves
Οι δικηγόροι του Ντάνι Άλβες άσκησαν εκ νέου έφεση ενώπιον του δικαστηρίου της Βαρκελώνης και ζήτησαν την αποφυλάκιση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.

Ο Ντάνι Άλβες συνελήφθη στις 20 Ιανουαρίου και μέχρι σήμερα παραμένει υπό κράτηση στη φυλακή. Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος κατηγορείται για βιασμό 23χρονης κοπέλας στην Βαρκελώνη, όμως ο διεθνής μπακ υποστηρίζει πως η σεξουαλική τους επαφή ήταν με απόλυτη συναίνεση.

Η νομική ομάδα του Άλβες με επικεφαλής τον Κριστόμπαλ Μαρτέλ κατέθεσε την Παρασκευή (9/6) νέα έφεση στο δικαστήριο της Βαρκελώνης, προκειμένου να αποφυλακιστεί ο πελάτης τους. Το βασικό επιχείρημα των δικηγόρων του Βραζιλιάνου για να πείσουν το δικαστήριο πως ο 40χρονος ποδοσφαιριστής δεν θα προσπαθήσει να φύγει από την χώρα είναι πως οι ανήλικοι γιοι του (15 και 17 ετών) βρίσκονται στην Βαρκελώνη.

Ο Μαρτέλ παρουσίασε επίσης πλάνα από την κάμερα του κλαμπ, με τα οποία προσπαθούσε να αποδείξει πως ο Άλβες και η καταγγέλουσα είχαν μια κανονική «σχέση». Από την πλευρά της η δικηγόρος του θύματος, Έστερ Γκαρθία, έκανε λόγο για «πλασματικά επιχειρήματα» και τόνισε πως αν η πελάτισσα της και ο Άλβες είχαν συναινετική επαφή τότε ο Βραζιλιάνος θα το είχε πει εξ αρχής.

Η ακρόαση διήρκησε περίπου μια ώρα και πλέον απομένει η απόφαση του δικαστηρίου.

 

Τελευταία Νέα