Ντάνι Άλβες: Νέο video από τη φερόμενη σεξουαλική επίθεση «καίει» τον Βραζιλιάνο

Ντάνι Άλβες: Νέο video από τη φερόμενη σεξουαλική επίθεση «καίει» τον Βραζιλιάνο

bet365

Ένα καινούριο video από τις κάμερες του νυχτερινού κέντρου στο οποίο φέρεται πως ο Ντάνι Άλβες επιτέθηκε στην 23χρονη κοπέλα είδε το φως της δημοσιότητας, δυσχεραίνοντας περαιτέρω τη θέση του Βραζιλιάνου.

Όσο ο Ντάνι Άλβες παραμένει στη φυλακή, η έρευνα της φερόμενης σεξουαλικής επίθεσης εις βάρος 23χρονης κοπέλας συνεχίζεται. Μάλιστα, στην επιφάνεια βγήκε ένα νέο video διάρκειας τριών ωρών από τις κάμερες ασφαλείας του νυχτερινού κέντρου στο οποίο έλαβε χώρα το περιστατικό.

Οι εικόνες δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα αλλά, όπως αναφέρει το βραζιλιάνικο UOL, «καίνε» τον Άλβες. Σε αυτές ο 40χρονος εμφανίζεται αρχικά να χορεύει με το φερόμενο θύμα και στη συνέχεια να την αγγίζει απρεπώς.

Στη συνέχεια τα δύο άτομα εμφανίζονται να κατευθύνονται προς το μπάνιο του club. Περίπου ένα τέταρτο αργότερα, η κοπέλα φαίνεται να βγαίνει από το μαγαζί και να κλαίει στην αγκαλιά μιας φίλης της με τα γόνατά της είναι τραυματισμένα. Την ίδια στιγμή, ο Ντάνι Άλβες περνά ατάραχος δίπλα της, χωρίς καν να στρέψει το βλέμμα του προς εκείνη, ενώ λίγες στιγμές πριν βρίσκονταν μαζί.

Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, η έρευνα της υπόθεσης, στην οποία τέτοια video θα παίξουν πολύ μεγάλο ρόλο, αναμένεται να ολοκληρωθεί ως το τέλος του καλοκαιριού.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα