Elite Neon Cup 2023: Πετυχημένη η διοργάνωση με πάνω από 1.000 αθλητές

Η μπάλα

bet365

Με επιτυχία διεξήχθη το 9ο διεθνές τουρνουά του ποδοσφαίρου Elite Neon Cup 2023, που είχε και παρουσία πολλών αθλητών για τις κατηγορίες Κ-14 και Κ-16.

Με επιτυχία διοργανώθηκε το 9ο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου Elite Neon Cup 2023, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Υπουργείου Τουρισμού. Περισσότεροι από 1000 αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό αγωνίστηκαν στις εγκαταστάσεις της Kicks Academy στο Athens LifeTech Park στα Σπάτα, στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας (πρώην προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός), στο Δημοτικό Στάδιο Μαραθώνα αλλά και στο Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας.

Πλήθος κόσμου, γονείς και φίλοι του ποδοσφαίρου από 18 διαφορετικές χώρες παρακολούθησαν την εξέλιξη του διεθνούς τουρνουά από τα προκριματικά μέχρι τους τελικούς των κατηγοριών Κ-14 και Κ-16. Scouts, τεχνικοί διευθυντές, στελέχη ελληνικών και ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως ο Άγιαξ, η Μπολόνια, η Πάρμα είχαν τα βλέμματα στραμμένα στους νεαρούς παίκτες των ομάδων, συλλέγοντας πληροφορίες για την ποδοσφαιρική τους εξέλιξη.

Όλα άλλωστε είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του τουρνουά στις ηλικιακές κατηγορίες Κ-10 και Κ-12, δηλαδή για παιδιά πιο μικρών ηλικιών. Οι συγκεκριμένοι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για το τριήμερο 26-28 Μαΐου στο The Ranch, στο Σοφικό Κορινθίας. Όλες οι αναμετρήσεις του τριημέρου (26-28 Μαΐου) θα μεταδοθούν μέσω πλατφόρμας, σε Live Streaming για τους χρήστες του διαδικτύου. Για περισσότερες πληροφορίες υπάρχει και η επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.eliteneoncup.com.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα