Σέφιλντ Γουένσντεϊ: Έκανε ασύλληπτη ανατροπή από 4-0 και προκρίθηκε στα play-offs ανόδου της League One

ΜΑΤΣ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ του ποδοσφαίρου | Ένα έπος στο Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Πιτέρμπορο!

bet365

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ είχε χάσει με 4-0 στο πρώτο ματς των μπαράζ ανόδου με την Πίτερμπρο, νίκησε με 5-1 στη ρεβάνς και στα πέναλτι κατάφερε να πάρει μια μυθική πρόκριση.

Τρομερή, απίστευτη, μοναδική ανατροπή στα play-offs ανόδου της League One! Η ιστορική Σέφιλντ Γουένσντεϊ είχε χάσει με 4-0 στο πρώτο ματς με την Πίτερμπρο, η ρεβάνς έμοιαζε... διαδικαστικού χαρακτήρα, όμως εν τέλει στο Χίλσπμορο γράφτηκε ένα μικρό ποδοσφαιρικό παραμύθι, καθώς οι γηπεδούχοι μάτσαραν το σκορ του πρώτου ματς και πήραν σπουδαία πρόκριση στον τελικό ανόδου για την Championship στη διαδικασία των πέναλτι.

Η Σέφιλντ προηγήθηκε στο 9' με τον Σμιθ, ο Γγκέγκορι διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του στο 25' και στο 71' έκανε τους πάντες να πιστέψουν στην μεγάλη ανατροπή. Στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεωνο Πάλμερ έκανε το 4-0 και έστειλε το ματς στην παράταση. Ο Γκρέγκορι στο 105' έβαλε αυτογκόλ και έδωσε εκ νέου προβάδισμα πρόκρισης στην Πίτερμπρο. Στο 110'ο Πέτερσον έκανεν το 5-1 και έδειξε πως τίποτα δεν είχε τελειώσει.

Στην ρώσικη ρουλέτα οι γηπεδούχοι έκαναν το 5/5, νίκησαν με 5-3 και προκρίθηκαν στον τελικό του «Wembley», όπου θα διεκδικήσουν μια θέση στην Championship κόντρα στον νικητή του Μπάρνσλεϊ - Μπόλτον (19/5, 22:00, 1-1). Μετά το τελευταίο πέναλτι χιλιάδες οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν τον θρίαμβο.

 

Τελευταία Νέα