Χάμες Ροντρίγκες: Μετά τον Ολυμπιακό, φιλικά 7X7 στη Μαδρίτη καθώς ψάχνει για ομάδα

Χάμες Ροντρίγκες: Μετά τον Ολυμπιακό, φιλικά 7X7 στη Μαδρίτη καθώς ψάχνει για ομάδα

Χάμες

bet365

Ο Χάμες Ροντρίγκες βρίσκεται στη Μαδρίτη μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό και διοργάνωσε αγώνα 7x7 μεταξύ φίλων, αναζητώντας παράλληλα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το πρόωρο τέλος στη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό άφησε αυτομάτως τον Χάμες Ροντρίγκες χωρίς ομάδα.

Ο Κολομβιανός σταρ έμεινε ελεύθερος μετά την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του στις 13 Απριλίου και η επόμενη ημέρα τον βρίσκει στη Μαδρίτη σύμφωνα με το «Relevo», εκεί όπου προπονείται την ώρα που αναζητά παράλληλα τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα, μαζί με φίλους του και μια επίλεκτη ομάδα συμπατριωτών του ο 32χρονος διοργάνωσε ένα φιλικό παιχνίδι 7x7 στο οποίο η ομάδα του επικράτησε, με τον ίδιο να σκοράρει αρκετές φορές και να εντυπωσιάζει άπαντες.

Αυτή τη στιγμή το όνομα του Χάμες πρωταγωνιστεί μόνο σε σενάρια από όλον τον κόσμο, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή ένδειξη για το μέλλον του. Ένα από αυτά αναφέρει πως η Μποταφόγκο κατέθεσε επίσημη πρόταση μονοετούς συνεργασίας, ενώ τους τελευταίους μήνες παρουσιάζονται ως φαβορί για την υπογραφή του οι Γαλατασάραϊ και Μπεσίκτας.

Υπενθυμίζεται ότι ο άλλοτε σταρ των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου σημείωσε πέντε γκολ και έξι ασίστ στα μέρη μας με τους Ερυθρόλευκους, δίχως όμως ποτέ να λάμψει πραγματικά βάσει του ονόματός και των περγαμηνών που συνόδευσαν τη μεταγραφή του.

 

Τελευταία Νέα