Μπεργκ: Έβαλε αυτογκόλ στο 90+2' και ηττήθηκε η Γκέτεμποργκ (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Ο Μπεργκ την στιγμή που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του

bet365

Η Γκέτεμποργκ άρχισε με ήττα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Σουηδίας, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τη Βάρναμο, με τον μοιραίο Μάρκους Μπεργκ να βάζει αυτογκόλ στο 90+2'.

Με το «αριστερό» μπήκαν στο πρωτάθλημα Σουηδίας η Γκέτεμποργκ και ο Μάρκους Μπεργκ. Στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής της Allsvenskan η ομάδα του άλλοτε σέντερ φορ του Παναθηναϊκού ηττήθηκε με 1-0 από την Βάρναμο.

Στο 90+2' μετά από εκτέλεση φάουλ ο 36χρονος επιθετικός λειτούργησε σαν «killer», με κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και με το αυτογκόλ του έκρινε το ματς.

«Είναι πολύ άσχημο. Έτρεξα με κατεύθυνση προς το τέρμα μας, αλλά με τη φόρα που είχα δεν έπιασα σωστά την κεφαλιά, ήταν δικό μου λάθος ξεκάθαρα. Ήταν κρίμα που χάσαμε γιατί είχαμε πολλές ευκαιρίες», ανέφερε μετά το αγώνα ο Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός επιθετικός επέστρεψε στην χώρα του για λογαριασμό της ομάδας που έκανε τα πρώτα του βήματα το καλοκαίρι του 2021. Σε αυτή τη διετία έχει σκοράρει 23 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς να έχει κατακτήσει κάποιο τίτλο.

 

Τελευταία Νέα