Ο τερματοφύλακας που σκότωσε την πρώην του και την έριξε στα σκυλιά

Ο τερματοφύλακας που σκότωσε την πρώην του και την έριξε στα σκυλιά
Το 2010 ο Μπρούνο οργάνωσε την απαγωγή και τη δολοφονία του μοντέλου, Ελίζα Σαμούντιο, με τους συνεργούς του να ρίχνουν το πτώμα της στα σκυλιά. Πλέον, ο καταδικασμένος σε 22 χρόνια φυλάκισης κίπερ, βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό και φιλοδοξεί να γίνει επαγγελματίας προπονητής!

Ήταν και παραμένει μια από τις πιο αποτρόπαιες ιστορίες που στιγμάτισαν το βραζιλιανικό ποδόσφαιρο. Ένα έγκλημα που κηλίδωσε το όνομα ενός εκ των ανερχόμενων Βραζιλιάνων, πρωτοκλασάτων στο Brasileirao, τερματοφυλάκων, ο οποίος είχε μόλις κερδίσει την παρθενική του κλήση στη Σελεσάο και είχε υπεισέλθει στα ραντάρ της Μίλαν. Πριν βγει στο φως η υπόθεση της δολοφονίας του μοντέλου, Ελίζα Σαμούντιο, που ο ίδιος οργάνωσε με τον πλέον φρικιαστικό τρόπο.

Ο Μπρούνο Φερνάντες ντας Ντόρες ντε Σόουζα, κατά κόσμον Μπρούνο, αποτέλεσε τον βασικό κίπερ της Φλαμένγκο για μια τετραετία, από το 2006 ως το 2010. Ωστόσο, τον Ιούνιο της τελευταίας χρονιάς κρίθηκε ύποπτος για την εξαφάνιση της ερωμένης του, Σαμούντιο, η οποία είχε μόλις γεννήσει το παιδί του και ζητούσε από τον ίδιο να το αναγνωρίσει και να της πληρώσει διατροφή.

Μέσα σε λίγες εβδομάδες, οι Αρχές έφτασαν στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Ο Μπρούνο, μέσω δύο συνεργών του, απήγαγε και δολοφόνησε τη Σαμούντιο, ρίχνοντας μέρος του άψυχου σώματός της στα σκυλιά!

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας ομολόγησε την ενοχή του, υποστηρίζοντας πως γνώρισε τη Σαμούντιο σε ένα ομαδικό όργιο και πως το προφυλακτικό του έσπασε κατά τη σεξουαλική πράξη.

Τον Μάρτιο του 2013, η δικαιοσύνη της Βραζιλίας του επέβαλε ποινή κάθειρξης 22 ετών, αφού είχε ήδη περάσει σχεδόν τρία χρόνια προφυλακισμένος. Ωστόσο, μόλις το 2017 κατόπιν αιτήματος αποφυλάκισης λόγω καθυστέρησης στην εκδίκαση της έφεσης, εξασφάλισε προσωρινά την αποφυλάκισή του. Δύο μήνες αργότερα επέστρεψε στη φυλακή, μόνο και μόνο για να βγει οριστικά το 2019, με κατ' οίκον περιορισμό.

Πλέον, ο Μπρούνο όχι μόνο κυκλοφορεί μερικώς ελεύθερος, αλλά φιλοδοξεί να δουλέψει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο ως προπονητής, εστιάζοντας στην πνευματική ανάπτυξη των ελίτ αθλητών σε κορυφαίους συλλόγους,

Ο 37χρονος πλέον, ντε Σόουζα, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για την πράξη του μετά την προσωρινή του αποφυλάκιση: «Ό,τι έγινε, έγινε. Έκανα ένα λάθος, ένα σοβαρό, αλλά λάθη συμβαίνουν στη ζωή. Δεν είμαι κακός. Οι άνθρωποι προσπάθησαν να θάψουν τα όνειρά μου εξαιτίας ενός λάθους, αλλά ζήτησα από τον Θεό συγχώρεση, οπότε συνεχίζω την καριέρα μου, φίλε».

 

Τελευταία Νέα