«Σκηνές» ροκ στη Νόβι Παζάρ, καταγγελίες πως φίλαθλοι χτύπησαν τον γνώριμό μας πορτιέρε Κλάγιτς

Newsroom
klajic

bet365

Ο Φιλίπ Κλάγιτς που παλαιότερα έπαιζε στον Πλατανιά, είπε πως φίλαθλοι της Νόβι Παζάρ που αγωνίζεται τώρα τον χτύπησαν σε καφετέρια της πόλης.

Ο Φιλίπ Κλάγιτς είναι γνώριμος των ελληνικών γηπέδων, καθώς στο δεύτερο μισό της σεζόν 2017/18 υπερασπίζονταν την εστία του Πλατανιά στη μεγάλη κατηγορία. Διεθνής με τη Σερβία και δις πρωταθλητής με την Παρτιζάν, στα 33 του συνεχίζει πλέον στη Νόβι Παζάρ, από όπου όμως έφυγε καταγελώντας πως τον χτύπησαν οπαδοί, κάτι που έχει προκαλέσει σάλο στη χώρα του.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του επειδή υπήρξε μία «παρεξήγηση» με την εξέδρα ύστερα από την πρόσφατη ήττα που γνώρισε η ομάδα του από την Κολούμπρα, ο γενικός της διευθυντής κανόνισε ένα ραντεβού μαζί τους και τον Κλάγιτς σε καφετέρια της πόλης, ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα και τότε συνέβη το «κακό». «Μου είπε πως θα είναι καλό να πάω, ώστε να λυθεί το θέμα και δεν θα χρειάζονταν αντιπροσωπεία τους να έρθει στην προπόνηση. Πήγα στο καφέ αλλά δεν ήταν κανένας. Μετά από λίγο μπήκαν έξι-επτά άτομα και άρχισαν να με προσβάλουν με ‘βαριές’ εκφράσεις. Μου ασκήθηκε βία, ειδικά όταν βρεθήκαμε κάτω από σκάλες. Με άρπαξαν από το κεφάλι, μου τραβούσαν τα αυτιά και απειλούσαν να μου σπάσουν τα χέρια. Αποφάσισα να φύγω από την ομάδα», είπε ο Κλάγιτς σχετικά.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα