Ποινή εξάμηνου αποκλεισμού για τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα!

Newsroom
Ποινή εξάμηνου αποκλεισμού για τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα!

bet365

Ο Τσάβι Ρόκα, πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού και νυν της ΑΕΚ Λάρνακας, τιμωρήθηκε με «βαριά καμπάνα» από την κυπριακή αθλητική δικαιοσύνη.

«Βαρύς» ήταν ο πέλεκυς της κυπριακής αθλητικής δικαιοσύνης για τον Τσάβι Ρόκα, πρώην τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού που πλέον είναι στην ΑΕΚ Λάρνακας. Στον Ισπανό επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού έξι μηνών, για όσα κατηγορήθηκε ότι έγιναν μετά το πρόσφατο ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Εκείνος μάλιστα μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης, σχολίασε στα ελληνικά μέσω των social media. «Αυτή είναι μια από εκείνες τις στιγμές της ζωής που σε κάνουν να αναλογιστείς βαθιά και να ξανασκεφτείς πολλά πράγματα... καληνύχτα!!!».
...

Η ΑΠΟΦΑΣΗ

του ROCA MATEO JAVIER: Επέδειξε αντιαθλητική συμπεριφορά μετά το τέλος του αγώνα κατά την είσοδο στα αποδυτήρια προς τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας (τον έσπρωχνε) και ακολούθως επιτέθηκε στον 4ο διαιτητή του αγώνα τον οποίο κτύπησε στη κοιλιακή χώρα με τον αγκώνα και τον κτύπησε στο λαιμό με το χέρι του) κατά παράβαση των άρθρων 4(γ) και 9(ε) και 9(η) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ
Απόφαση: Πρόστιμο και ποινή αποκλεισμού μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου 2023.

 

Τελευταία Νέα