Σνάιντερ: «Μετά τον τελικό του Μουντιάλ το 2010, όλοι οι Ισπανοί πανηγύριζαν κι ο Ράμος ήρθε να πιούμε μαζί μια μπύρα»

Newsroom
Σνάιντερ: «Μετά τον τελικό του Μουντιάλ το 2010, όλοι οι Ισπανοί πανηγύριζαν κι ο Ράμος ήρθε να πιούμε μαζί μια μπύρα»

bet365

Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ παραχώρησε συνέντευξη στο ισπανικό «Relevo» κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010, μιλώντας για την στάση του Σέρχιο Ράμος που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ παραδέχεται στο «Relevo» ότι, κοιτάζοντας πίσω, στην καριέρα του λείπουν κάποια πράγματα για να την χαρακτηρίσει πλήρη. Κατηγορεί την εξωγηπεδική του ζωή στα δύο χρόνια παραμονής του στη Ρεάλ Μαδρίτης, την ομάδα που πάντα ονειρευόταν και με την οποία δεν μπόρεσε να κερδίσει το Champions League, «Όταν είσαι νέος και έχεις τα πάντα...» δηλώνει και θυμάται και τον χαμένο για την Ολλανδία τελικό του Μουντιάλ του 2010.

Ο Σνάϊντερ έφτασε σε εκείνον τον τελικό με τους «οράνιε» έχοντας εκείνη τη χρονιά σηκώσει το Champions League με την Ίντερ από τον Μουρίνιο. Ενδεχομένως, αν δεν υπήρχε το γκολ του Ινιέστα και η απόκρουση του Ίκερ Κασίγιας στον Ρόμπεν, θα είχε σηκώσει και τη Χρυσή Μπάλα που τελικά κέρδισε ο Λέο Μέσι.

Θυμάται τον τελικό και τις λεπτομέρειες που άγγιξαν περισσότερο την καρδιά του, όπως αυτή της κίνησης του Σέρχιο Ράμος. Σε ερώτηση για το πώς ήταν τα πρόσωπα των Ισπανών ποδοσφαιριστών μετά την κατάκτηση της κορυφής του κόσμου, ο Σνάιντερ απαντά: «Κάποιοι ήταν ήρεμοι, είχαν μεγάλη ομάδα. Το να χάνεις ένα τέτοιο παιχνίδι, τρία λεπτά πριν από τα πέναλτι, ήταν πολύ δύσκολο. Ο Σέρχιο Ράμος, όταν όλη η ομάδα του πανηγύριζε, ήρθε μαζί μου στα αποδυτήριά μου. Κάθισε δίπλα μου, στο πάτωμα και ήπιε μια μπύρα μαζί μου. Έμεινε μαζί μου για σχεδόν 45 λεπτά και δεν το ξεχνάω ποτέ αυτό. Μιλήσαμε για τα πάντα, ήξερε πόσο λυπημένος ένιωθα εκείνη τη στιγμή. Όταν με ρωτούν για αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι το πρώτο πράγμα που θυμάμαι»

Ενώ ερωτηθείς για το αν εκείνη η Ισπανία ήταν η καλύτερη ομάδα που έχει δει ποτέ σημειώνει: «Εμείς δεν είχαμε τόσο καλή ομάδα, αυτοί είχαν τον Τσάβι, τον Ινιέστα, τον Μπουσκέτς, τον Βίγια.... Μπορώ να πω ότι έχασα τον τελικό με την καλύτερη ομάδα που είδα»

 

Τελευταία Νέα