Σβάρνας: Σκόραρε με τον ώμο και έσωσε τον βαθμό για την Ράκοβ (vid)

Σβάρνας: Σκόραρε με τον ώμο και έσωσε τον βαθμό για την Ράκοβ (vid)

Newsroom
Σβάρνας: Σκόραρε με τον ώμο και έσωσε τον βαθμό για την Ράκοβ (vid)

bet365

Ο δανεικός κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Στράτος Σβάρνας, σκόραρε με τον ώμο στο πρώτο παιχνίδι της Ράκοβ μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος Πολωνίας και χάρισε στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Ράκοβ των βασικών και αναντικατάστατων Στράτου Σβάρνα και Γιάννη Παπανικολάου ξεκίνησε με γκέλα τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος Πολωνίας, καθώς έμεινε στην ισοπαλία με τον Βάρτα Πόζνα του Δημήτρη Σταυρόπουλου, ο οποίος αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 26', πήραν αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Τούντορ, αλλά ο Στράτος Σβάρνας έσωσε τον βαθμό για την ομάδα. Στο 58' ο δανεικός από την ΑΕΚ κεντρικός αμυντικός βρήκε τη μπάλα με τον ώμο μετά από εκτέλεση κόρνερ και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1, το οποίο έμεινε μέχρι τέλους. Η ομάδα των δυο Ελλήνων διεθνών είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 42 βαθμούς, ούσα στο +10 από τη δεύτερη Λέγκια, έχοντας όμως ένα ματς περισσότερο.

Ο Σβάρνας την τρέχουσα σεζόν είναι βασικός στη νέα του ομάδα, μετράει 22 εμφανίσεις με τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πολωνία η Ράκοβ αναμένεται να ενεργοποιήσει την οψιόν των 800.000 ευρώ και να αγοράσει τον Έλληνα στόπερ από τον Δικέφαλο.

 

Τελευταία Νέα