«Μέχρι τον Απρίλιο η Ράκοβ θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του Σβάρνα από την ΑΕΚ»

«Μέχρι τον Απρίλιο η Ράκοβ θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του Σβάρνα από την ΑΕΚ»

Newsroom
«Μέχρι τον Απρίλιο η Ράκοβ θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του Σβάρνα από την ΑΕΚ»

bet365

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Στράτου Σβάρνα από την πολωνική Ράκοβ με κανονική μεταγραφή από την ΑΕΚ, όπως τονίζουν στην Πολωνία.

Ο Στράτος Σβάρνας αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ στη Ράκοβ, η οποία προπορεύεται με εννιά βαθμούς διαφορά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος Πολωνίας.

Στη συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων έχει τοποθετηθεί οψιόν αγοράς 800.000 ευρώ και όπως τονίζει η πολωνική ιστοσελίδα weszlo.com αυτή πρέπει να ενεργοποιηθεί ως το τέλος Απριλίου.

Όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ, οι εμφανίσεις του Σβάρνα έχουν πείσει τους ανθρώπους της Ράκοβ και το πιο πιθανό είναι ο πολωνικός σύλλογος να ενεργοποιήσει την οψιόν και να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή από την ΑΕΚ, κάτι που αναμένεται να συμβεί τον Απρίλιο με την πολωνική ομάδα να σπάει το μεταγραφικό ρεκόρ της.

Μάλιστα, όπως υπογραμμίζεται στο πολωνικό ρεπορτάζ, μέσα στις επόμενες εβδομάδες η Ράκοβ θα διαπραγματευτεί με τον Σβάρνα και με τον ατζέντη του τις λεπτομέρειες για το συμβόλαιό του πριν ενεργοποιηθεί η ρήτρα αγοράς του από την ΑΕΚ.

Ο Σβάρνας έχει πραγματοποιήσει τη φετινή σεζόν 21 συμμετοχές με τη Ράκοβ σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας δύο γκολ και τρεις ασίστ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα