Ρονάλντο: Γαμπρος για τρίτη φορά ο Βραζιλιάνος θρύλος

Ρονάλντο: Γαμπρος για τρίτη φορά ο Βραζιλιάνος θρύλος

Newsroom
Ρονάλντο: Γαμπρος για τρίτη φορά ο Βραζιλιάνος θρύλος

bet365

Ο θρύλος της Βραζιλίας Ρονάλντο πρόκειται να παντρευτεί για τρίτη φορά σε ηλικία 46 ετών, αφού έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του κατά τη διάρκεια μιας απόδρασης στην Καραϊβική.

Ο άλλοτε επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ίντερ και θρύλος της Εθνικής Βραζιλίας, Ρονάλντο Ναζάριο, κι η εντυπωσιακή Σελίνα Λοκς, ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους στα social media. Η 32χρονη έδειξε το δαχτυλίδι της στους θαυμαστές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγραψε: «Yes I do» πριν προσθέσει στα πορτογαλικά: «I love you forever ronaldo» (σ'αγαπώ για πάντα). Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και νυν πρόεδρος της ομάδας της Βαγιαδολίδ απάντησε «Σ' αγαπώ» με τέσσερα emoticons καρδιάς.

Ένας από τους πρώτους ανθρώπους που συνεχάρησαν το ευτυχισμένο ζευγάρι, το οποίο κάνει διακοπές στη Δομινικανή Δημοκρατία, ήταν η Μιλέν η πρώην σύζυγος του Ρονάλντο, που έγραψε: «Είμαι ευτυχισμένη για εσάς. Ο Θεός να σας ευλογεί και να σας προστατεύει πάντα. Ζήτω η αγάπη»! Ο Ρονάλντο απέκτησε το πρώτο του παιδί, τον Ρόναλντ που είναι σήμερα 22χρονος DJ, με τη Μιλέν πριν ο τετραετής γάμος τους τελειώσει τον Σεπτέμβριο του 2003.

Στη συνέχεια οργάνωσε μια γαμήλια τελετή με το μοντέλο Daniella Cicarelli τον Φεβρουάριο του 2005 σε ένα κάστρο στη Γαλλία, αν και αργότερα αποδείχθηκε ότι δεν έγιναν επίσημα αντρόγυνο επειδή κανένας από τους δύο δεν είχε οριστικοποιήσει τα διαζύγιά του από τους προηγούμενους συντρόφους του. Το ζευγάρι χώρισε μόλις τρεις μήνες μετά τη χλιδάτη τελετή στο κάστρο που είχαν διαφημίσει ως επίσημο γάμο, με την Daniella να ισχυρίζεται αργότερα ότι έληξε επειδή ο Ρονάλντο την είχε απατήσει. Μετά το τέλος της σχέσης τους, ο πρώην αστέρας του ποδοσφαίρου παντρεύτηκε τη φοιτήτρια μηχανικό Maria Beatriz Antony και το ζευγάρι απέκτησε δύο κόρες κατά τη διάρκεια της επταετούς σχέσης τους.

Ο Ρονάλντο τα τελευταία επτά χρόνια βγαίνει με τη Βραζιλιάνα Σελίνα, η οποία εκτός από μοντέλο είναι και επιτυχημένη επιχειρηματίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα