Ζάμαλεκ: Αποσύρεται από το πρωτάθλημα Αιγύπτου λόγω διαιτησίας η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα

Newsroom
Ζάμαλεκ: Αποσύρεται από το πρωτάθλημα Αιγύπτου λόγω διαιτησίας η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα

bet365

Απίστευτη εξέλιξη με τη Ζάμαλεκ στην Αίγυπτο, καθώς ο πρόεδρος της ομάδας επιτέθηκε στη διαιτησία και ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα!

Σε μια ιστορική και συνάμα συγκλονιστική απόφαση προχώρησε ο εκκεντρικός πρόεδρος της Ζάμαλεκ, Μορτάδα Μανσούρ, ο οποίος αποφάσισε να αποσύρει το κλαμπ από το πρωτάθλημα της Αιγύπτου!

Μετά την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) κόντρα στη Ελ Νταχλέγια που αύξησε τη διαφορά από την Αλ Αχλί και την κορυφή στους πέντε βαθμούς, ο ισχυρός άνδρας της Ζάμαλεκ εξαπέλυσε μύδρους κατά της διαιτησίας στη συνέντευξη Τύπου, ανακοινώνοντας παράλληλα την αποχώρηση του κλαμπ από τη λίγκα.

«Δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε να συμμετέχουμε σε αυτή την φάρσα που έχει στήσει η διαιτησία και εκτελούν οι διαιτητές ώστε να δώσουν το πρωτάθλημα στην αιώνια μας αντίπαλο» ήταν τα λόγια του που συγκλόνισαν την αφρικανική χώρα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Μανσούρ ύστερα επιτέθηκε μέχρι και στην ίδια του την ομάδα, επιβάλλοντας πρόστιμο που ισούται με το 20% των ετήσιων απολαβών σε όλους τους ποδοσφαιριστές αλλά και το προσωπικό του συλλόγου.

Κι όλα αυτά τη στιγμή που η ομάδα του άλλοτε τεχνικού του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, προέρχεται από back-to-back κατακτήσεις του πρωταθλήματος Αιγύπτου...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα