Οι Μαραντόνα, Πέλε και Ζιντάν στην θρυλική διαφήμιση με το ξύλινο ποδοσφαιράκι (vids)

Newsroom
Οι Μαραντόνα, Πέλε και Ζιντάν στην θρυλική διαφήμιση με το ξύλινο ποδοσφαιράκι (vids)

bet365

Η στιγμή που οι Πελέ, Μαραντόνα και Ζιντάν έπαιξαν ξύλινο ποδοσφαιράκι για μια διαφήμιση θα μείνει για πάντα χαραγμένοι στους φίλους του ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Ο τεράστιος Πελέ άφησε την τελευταία του πνοή και όπως είναι λογικό τα αφιερώματα για τον θρύλο του ποδοσφαίρου να διαδέχονται το ένα το άλλο. Απολύτως λογικό, καθώς μιλάμε για έναν από τους καλύτερους (κατά πολλούς τον καλύτερο) ποδοσφαιριστές στην ιστορία του αθλήματος. Ένας παίκτες που άφησε το στίγμα του και που φυσικά δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ.

Πελέ για πάντα: Διαβάστε όλα τα θέματα

Όπως δεν θα ξεχαστεί και ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Οι δύο αυτοί θρύλοι μας έχουν χαρίσει πολλές στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε, όπως το βίντεο που παίζουν σε πλατό εκπομπής κεφαλιές δείχνοντας πόση μπάλα ξέρουν. Μας έχουν χαρίσει και την φωτογραφία σταθμό μαζί με έναν ακόμα σπουδαίο του ποδοσφαίρου, τον Ζινεντίν Ζιντάν. Οι τρεις τους είχαν φωτογραφηθεί για διαφημιστική καμπάνια της Louis Vuitton να παίζουν ξύλινο ποδοσφαιράκι, μια φωτογραφία που ένωνε τρεις γενιές ποδοσφαιρικής μαγείας, μπροστά σε ένα παιχνίδι-σύμβολο του αθλήματος.

Το πήγε παρακάτω με Μέσι – Ρονάλντο

Η συγκεκριμένη εταιρία μάλιστα, φέτος είπε να το πάει ακόμα παρακάτω όσον αφορά τις φωτογραφίσεις με θρύλους του ποδοσφαίρου, καθώς πριν το φετινό Μουντιάλ, το οποίο θυμίζουμε πως κατέκτησε η Αργεντινή, κατάφερε να πείσει τους δύο καλύτερους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη, τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, να φωτογραφηθούν παίζοντας σκάκι. Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει μια μεγάλη διαφορά από αυτή με τους Πελέ, Μαραντόνα και Ζιντάν, καθώς οι Μέσι και Ρονάλντο δεν βρέθηκαν μαζί στο στούντιο, αλλά φωτογραφήθηκαν ξεχωριστά και μέσω της τεχνολογίας βγήκε η φωτογραφία της χρονιάς.

 

Τελευταία Νέα