Για την επιστροφή της στον τελικό

Newsroom
Για την επιστροφή της στον τελικό

bet365

Οι προτάσεις για τον σημερινό ημιτελικό της Γαλλίας με το Μαρόκο.

Καλημέρα! Ο Λιονέλ Μέσι και η Αργεντινή έκλεισαν θέση στον τελικό της Κυριακής, περιμένοντας πια τον νικητή του σημερινού ζευγαριού ΓΑΛΛΙΑ-ΜΑΡΟΚΟ. Εμείς είμαστε εδώ με το gazzetta.gr για να δούμε καλύτερα τον δεύτερο ημιτελικό, «αλιεύοντας» στοιχηματικές επιλογές.

Η Γαλλία προέρχεται από μια πολύ αγχωτική νίκη απέναντι στην Αγγλία με 2-1. Στα αξιοσημείωτα, το χαμένο πέναλτι του Χάρι Κέιν για το 2-2, αλλά και η γενικότερη υπεροχή των Άγγλων που δεν μετουσιώθηκε σε πρόκριση. Το Μαρόκο, με τη σειρά του, απέκλεισε μετά την Ισπανία και την Πορτογαλία, κερδίζοντάς την με 1-0. Επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό του, διαχειριζόμενο εξαιρετικά το προβάδισμα που πήρε στα μέσα του αγώνα. Η μεταξύ τους σύγκρουση θα είναι μια απόδειξη των δυνατοτήτων τους. Το σύνολο του Ντεσάν θα πρέπει για άλλο ένα βράδυ να προσπεράσει τα πολλά προβλήματα με τα οποία ήρθε στην Ντόχα, ενώ ο Ρεγκραγκί θέλει να συνεχίζει να γράφει ιστορία, έχοντας στις τάξεις του ίσως το πιο ποιοτικό ρόστερ στην ιστορία της χώρας.

Η Γαλλία είναι το ξεκάθαρο φαβορί για σήμερα, χωρίς κάποιος να μπορεί να αμφισβητήσει τις πιθανότητες των τυπικά φιλοξενούμενων. Θα είναι μια κλειστή αναμέτρηση, στην οποία βλέπουμε νίκη των «μπλε», αλλά με χαμηλό σκορ, κάτι που μας οδηγεί στο 1 και under 2,5, σε έναν συνδυασμό του 3.05.

Θα ποντάρουμε για άλλη μια φορά στην εκτελεστική δεινότητα του Ολιβιέ Ζιρού, το γκολ του οποίου το βρίσκουμε στο 2.47. Ο Αντουάν Γκριεζμάν κάνει ένα τουρνουά αποκάλυψη, «φτιάχνοντας» όλο το παιχνίδι των συμπαικτών του, έχοντας αφήσει πίσω τα κακώς κείμενα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Το να δώσει ασίστ στο 3.50 είναι μια πολύ καλή επιλογή βάσει του δημιουργικού κρεσέντου του τις τελευταίες εβδομάδες.

Αυτές ήταν οι εκτιμήσεις μας για σήμερα. Το Μουντιάλ τελειώνει, αλλά μας κράτησε συντροφιά σε έναν περίεργο χειμώνα. Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα