Η απόκρουση του Λιβάκοβιτς ακόμα και σε «σουτ» συμπαίκτη του

Newsroom
Η απόκρουση του Λιβάκοβιτς ακόμα και σε «σουτ» συμπαίκτη του
To Gazzetta σε συνεργασία με την Wolt κάνουν καθημερινά delivery τη φάση της ημέρας.

H Κροατία έχει βαλθεί για ένα ακόμα Μουντιάλ να φτάσει μέχρι τον τελικό μέσω παρατάσεων και πέναλτι. Στους «16» απέκλεισε την Ιαπωνία στα πέναλτι και σήμερα (9/12) ήταν η σειρά της Βραζιλίας με ήρωα για ακόμα μια φορά τον τερματοφύλακά της, τον σπουδαίο Λιβάκοβιτς.

Η Φάση, όμως, της Ημέρας που επιλέξαμε να σας κάνουμε Delivery παρέα με την Wolt, δεν έχει να κάνει με την παράταση ή το πρώτο πέναλτι που απέκρουσε ο Κροάτης πορτιέρο. Έχει να κάνει με μια απόκρουση του Λιβάκοβιτς σε ...σουτ συμπαίκτη του. Ήταν το 47ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Μιλιτάο έκανε σέντρα από δεξιά και ο Γκάρβιολ έκανε τάκλιν για να διώξει την μπάλα από την περιοχή της ομάδας του. Αντί, όμως, να την διώξει, της έδωσε τροχειά που την έστελνε καρφωτή προς τα δίχτυα της Κροατίας. Κάπου εκεί, όμως, ο Λιβάκοβιτς έδειξε για μια ακόμη φορά την κλάση του, απέκρουσε και κράτησε το μηδέν στην άμυνα για την ομάδα του.

Μπορείτε να απολαύσετε την υπόλοιπη διοργάνωση παραγγέλνοντας μέσω του app της Wolt και χρησιμοποιώντας τον κωδικό GAZZETTA5, με τον οποίο έχετε έκπτωση 5 ευρώ στην πρώτη σας παραγγελία.

Μάθετε περισσότερα για τη συγκεκριμένη φάση στο video που ακολουθεί:

@gazzetta.gr ⚽📱 Απολαύστε το Μουντιάλ παραγγέλνοντας από το app της @wolt.greece 💸 Με τον κωδικό GAZZETTA5 έχετε έκπτωση 5 ευρώ στην 1η σας παραγγελία. #gazzettagr #woltgreece #iamwolter #fyp #foryoupage #worldcup2022 ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα