Φύγαμε για ημιτελικά με Πορτογαλία & Μπαπέ στο 7.00!

G-Betting G-Betting
Φύγαμε για ημιτελικά με Πορτογαλία & Μπαπέ στο 7.00!

bet365

Το «παζλ» των ημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου συμπληρώνεται απόψε, με τους δύο τελευταίους προημιτελικούς.

Στις 17.00 η Πορτογαλία καλείται να αφήσει εκτός τη μεγαλύτερη έκπληξη της διοργάνωσης. Το Μαρόκο βγήκε ζωντανό στο «θρίλερ» των πέναλτι με την Ισπανία κι έγινε η τέταρτη ομάδα από την Αφρική που περνάει σε προημιτελικά στην ιστορία του Μουντιάλ. Θα συνεχίσει με άγνοια κινδύνου και πίστη στη δυναμική του κόντρα στους Ίβηρες, που… πετούσαν φωτιές κόντρα στην Ελβετία (6-1).

Με αντίστοιχο τρόπο θέλουν να συνεχίσουν και να πάρουν το εισιτήριο στα ημιτελικά. Το Μαρόκο μπορεί να έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στο τουρνουά, όμως η Πορτογαλία στηρίζεται στην επίθεσή της και σκοράρει με άνεση. Ήδη έχει 12 γκολ σε τέσσερα ματς. Το Combo Bet 2 & Over 2.5 βρίσκεται στο 2.80.

Ο Φερνάντο Σάντος στο ματς κόντρα στην Ελβετία άφησε στον πάγκο τον Κριστιάνο Ρονάλντο και δικαιώθηκε. Όχι μόνο γιατί ο «CR7» δεν είναι στα καλύτερά του, αλλά και γιατί ο Γκονσάλο Ράμος που αγωνίστηκε στην κορυφή έδειξε σε τρομερή κατάσταση. Ενδεικτικό είναι ότι έγινε ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που πέτυχε χατ-τρικ σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όλα δείχνουν πως 21χρονος φορ θα κρατήσει τη φανέλα βασικού και κόντρα στο Μαρόκο. Να σκοράρει ο Γκονσάλο Ράμος & να Νικήσει η Πορτογαλία πληρώνει 3.00.

Η αυλαία των προημιτελικών πέφτει στις 21.00, με το τεράστιο ευρωπαϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε Αγγλία και Γαλλία. Αμφότερες έχουν στόχο την κατάκτηση και θα κάνουν τα πάντα για να προχωρήσουν.

Τα «τρία λιοντάρια» έφτιαξαν την ψυχολογία τους μετά το άνετο πέρασμα του εμποδίου της Σενεγάλης (3-0). Εξακολουθούν να σκοράρουν με ευκολία, έχουν φτάσει τα 12 τέρματα στο τουρνουά και δείχνουν έτοιμα για το πρώτο τους «κρας τεστ». Οι «τρικολόρ» δεν λυγίζουν με τίποτα και συνεχίζουν να υπερασπίζονται με πειστικό τρόπο τον τίτλο τους.

Κόντρα στην Πολωνία (3-1) δεν αντιμετώπισαν προβλήματα, όμως ο Ντεσάν είδε την κακή συνήθεια να επαναλαμβάνεται, αφού η ομάδα του δεν έχει κρατήσει σε κανένα ματς ανέπαφη την εστία της. Το GG & Over 2.5 κοστολογείται στο 2.35.

Κομβικός στη μάχη της πρόκρισης των Γάλλων θα είναι και πάλι ο Κιλιάν Μπαπέ. Ο 23χρονος διανύει ένα εξαιρετικό τουρνουά. Έχει σημειώσει 5 γκολ σε τέσσερα ματς και συνεργάζεται εξαιρετικά με τον Ολιβιέ Ζιρού, που απ’ την πλευρά του μετράει 3 τέρματα. Οι δυο τους έχουν πετύχει τα 8 από τα συνολικά 9 γκολ της ομάδας τους και οι «τρικολόρ» θα κάνουν τα πάντα για να τους τροφοδοτήσουν.

Κόντρα στην Αγγλία τα πράγματα ενδεχομένως να είναι πιο εύκολα για τον Μπαπέ, που κινείται σε πιο ελεύθερο ρόλο και δείχνει πιο ευέλικτος απέναντι σε Στόουνς και Μαγκουάιρ. Να σκοράρει ο Κ.Μπαπέ οποιαδήποτε στιγμή στο ματς τιμάται στο 2.50.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

G-Betting
G-Betting