Με το νέο smartwatch της Hublot βλέπεις μόνο ώρα για Μουντιάλ

Newsroom
Με το νέο smartwatch της Hublot βλέπεις μόνο ώρα για Μουντιάλ
Το νέο Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022 είναι το ρολόι που ονειρεύεται κάθε φίλαθλος, αφού εκτός από την ώρα, μεταφέρει και όλες τις πληροφορίες των αγώνων του Μουντιάλ.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει ήδη πάρει «φωτιά», με τη μία έκπληξη να διαδέχεται την άλλη εντός αγωνιστικού χώρου. Εκατομμύρια φίλαθλοι σε κάθε γωνιά του πλανήτη παρακολουθούν τα ματς με κομμένη την ανάσα και δε βλέπουν την ώρα για τη σέντρα του επόμενου παιχνιδιού.

Μιας όμως και μιλήσαμε για «ώρα», έφτασε η στιγμή να αναφερθούμε και στο νούμερο ένα αξεσουάρ του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μιλάμε φυσικά για το νέο ψηφιακό ρολόι της Hublot, Bang e FIFA World Cup Qatar 2022, το οποίο μάλιστα φοράνε στον καρπό τους και οι 129 διαιτητές που διευθύνουν τους αγώνες του Μουντιάλ. Πρόκειται για ένα μοντέλο τρίτης γενιάς αφιερωμένο στο ποδόσφαιρο και αποτελεί το Big Bang e με τις υψηλότερες επιδόσεις μέχρι σήμερα, καθώς διαθέτει μεγαλύτερη και βελτιωμένη οθόνη υψηλής ευκρίνειας.

....

Τι συμβαίνει τώρα σε αυτή την οθόνη που το κάνει να ξεχωρίζει; Μερικά λεπτά πριν από κάθε παιχνίδι Παγκοσμίου Κυπέλλου, το ρολόι μεταδίδει στον κάτοχό του τις συνθέσεις και τα προφίλ των παικτών που αγωνίζονται.

Έπειτα, μόλις το παιχνίδι ξεκινήσει, το ρολόι μεταφέρεται αυτόματα σε match mode και ενεργοποιεί την αποκλειστική δυνατότητα timeline, καταγράφοντας τις κορυφαίες φάσεις του παιχνιδιού. Εκεί θα μπορείς να δεις και διάφορα στοιχεία από το ματς, όπως κάρτες, γκολ κ.α.

....

Στα νοκ άουτ παιχνίδια θα υπάρχει και έξτρα σασπένς, αφού η οθόνη του ρολογιού θα μεταβεί αυτόματα σε λειτουργία παράτασης κι αν το ματς τελικά κριθεί στα πέναλτι, τότε στην οθόνη θα εμφανίζεται κάθε εκτέλεση, με πράσινα και κόκκινα σημάδια.

Με το Bang e FIFA World Cup Qatar 2022 της Hublot ζεις το Μουντιάλ σα να βρίσκεσαι στα γήπεδα του Κατάρ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κυκλοφορεί σε 32 διαφορετικά χρώματα, ειδικά σχεδιασμένα για κάθε ομάδα που αγωνίζεται. Έτσι, δε μένει κανείς παραπονεμένος και φυσικά μπορείς να επιλέξεις αυτό με τη χώρα που υποστηρίζεις και να φτάσετε «μαζί» μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

....

Μια λεπτομέρεια που πρέπει να προσέξεις στο συγκεκριμένο ρολόι είναι η εσωτερική στεφάνη που βρίσκεται στο καντράν, με τις τις ημερομηνίες όλων των αναμετρήσεων, από τη φάση των ομίλων έως και την μεγάλη στιγμή του τελικού, προκειμένου να μη χάσεις ούτε έναν αγώνα.

....

Εκτός από όλα αυτά, το Bang e FIFA World Cup Qatar 2022 διαθέτει αρκετές προεγκατεστημένες εφαρμογές που επιτρέπουν στον χρήστη να παραμένει συνδεδεμένος και να παρακολουθεί την άσκησή του, καθώς και την υγεία του, χρησιμοποιώντας το ως fitness watch, ενώ μπορεί εύκολα κάποιος να βρει και να κατεβάσει ακόμη περισσότερες μέσω του Google Play.

Το ρολόι θα φυσικά και συλλεκτική αξία καθώς κυκλοφορεί σε μόλις 1.000 κομμάτια, με την τιμή του να βρίσκεται στα 6.000 ευρώ. Αν θέλεις να βρεις και να δοκιμάσεις το Bang e FIFA World Cup Qatar 2022 που ήδη έχουν λατρέψει αρκετοί σταρ του ποδοσφαίρου όπως ο Κιλιάν Μπαπέ, δεν έχεις παρά να βρεθείς στην Hublot Athens Boutique (Σταδίου 3, Αθήνα, 2103317540) στο κέντρο της Αθήνας.

 

Τελευταία Νέα