Ανοιχτοί λογαριασμοί και αποδόσεις με αξία

G-Betting G-Betting
Ανοιχτοί λογαριασμοί και αποδόσεις με αξία

bet365

Πολλοί ανοικτοί λογαριασμοί υπάρχουν σε 5ο και 6ο όμιλο σχετικά με τα εισιτήρια των δύο πρώτων για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Υπάρχουν αναμετρήσεις με ξεκάθαρα φαβορί, αλλά και πολύ δυνατά αουτσάιντερ, όλα όμως έχουν το δικό τους ενδιαφέρον.

Τα δύο παιχνίδια του 6ου ομίλου διεξάγονται νωρίς και υπάρχουν τρεις ομάδες που διεκδικούν δύο εισιτήρια. Το μεγάλο ματς είναι αυτό ανάμεσα στην Κροατία και το Βέλγιο (17:00). Οι Κροάτες ξέσπασαν την προηγούμενη αγωνιστική στον Καναδά και πλέον κρατούν την τύχη στα χέρια τους. Με νίκη θα πάρουν την πρόκριση και κατά πάσα πιθανότητα και την πρώτη θέση. Το Βέλγιο είναι σε άσχημη κατάσταση, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει γίνει χαμός στα αποδυτήρια μεταξύ βασικών στελεχών της ομάδας. Ο άσος στο 2.70 παρουσιάζει αξία με αυτά τα δεδομένα!

Στο άλλο ματς του ομίλου, το φορμαρισμένο Μαρόκο παίζει με τον Καναδά (17:00). Οι Αφρικανοί έκαναν την τεράστια έκπληξη με τη νίκη επί του Βελγίου και με την ψυχολογία στα ύψη θα πάνε για δεύτερη νίκη, ούτως ώστε να συνεχίσουν στους «16» και να μην περιμένουν το αποτέλεσμα του έτερου αγώνα. Ο Καναδάς έχει αποκλειστεί και λογικά δεν θα έχει κίνητρο. Η νίκη του Μαρόκου πληρώνει 2.15!

Στον 5ο όμιλο, η Γερμανία είναι με την πλάτη στον τοίχο και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης στο ματς με την Κόστα Ρίκα (21:00). Έχει μόλις ένα βαθμό στον όμιλο μετά την ισοπαλία με την Ισπανία και πρέπει να κερδίσει την Κόστα Ρίκα. Μάλιστα, θα ψάξει και νίκη με αρκετά γκολ για να καλύψει τη διαφορά στις ισοβαθμίες. Η Κόστα Ρίκα κέρδισε την Ιαπωνία και είναι στο κυνήγι της πρόκρισης, αλλά δε θα έχει τύχη κόντρα στη Γερμανία. Η «νασιοναλαμανσάφτ» θα πάρει τη νίκη και μάλιστα έχει αξία το Combo Bet για 2 & Over 3,5 στο 1.80!

Τέλος, η Ισπανία καλείται να πάρει τη δεύτερη νίκη της στο παιχνίδι με την Ιαπωνία (21:00) και να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο. Οι «φούριας ρόχας» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την ισοπαλία με τη Γερμανία, ώστε να πάρουν την πρώτη θέση στον όμιλο. Η Ιαπωνία, μετά τη νίκη επί της Γερμανίας, έκανε μία μέτρια εμφάνιση κόντρα στην Κόστα Ρίκα και ηττήθηκε στο τέλος. Δεν τίθεται θέμα ποιος είναι το φαβορί στην αναμέτρηση. Το διπλό από το ημίχρονο κυμαίνεται σε απόδοση 2.10!

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

G-Betting
G-Betting