Λεβαντόφσκι εναντίον Μέσι για την πρόκριση

Newsroom
Λεβαντόφσκι εναντίον Μέσι για την πρόκριση

bet365

Καλημέρα φίλοι. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε για άλλη μια φορά τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του, όμως επειδή δεν έχουμε μόνο αυτόν τον αγώνα, καθόμαστε με το gazzetta.gr για να μελετήσουμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια, μίας πολύ κρίσιμης ημέρας.

Κοιτώντας τις αναμετρήσεις των 17:00 και επειδή μας αρέσουν οι μονομαχίες με κίνητρο, θα ασχοληθούμε με το Αυστραλία-Δανία, με φόντο μια θέση στα νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τα «καγκουρό» πήραν το πρώτο τους τρίποντο κερδίζοντας την, κατά τα άλλα ανώτερη, Τυνησία με 1-0, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για πρόκριση. Οι Αυστραλοί είναι ορεξάτοι, παίζουν ουσιαστικά για δύο αποτελέσματα (πρέπει μόνο να μην κερδίσει η Τυνησία την Γαλλία) και θα κάνουν τα πάντα για να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους απέναντι στους μέχρι τώρα άνευρους Δανούς, οι οποίοι δεν πατάνε καλά στα γήπεδα του Κατάρ.

Ήταν ανταγωνιστικοί με τους Γάλλους, δέχτηκαν όμως γκολ στο 86’ και ηττήθηκαν με 2-1, κάτι που σημαίνει, ότι παίζουν μονάχα για τη νίκη. Θα πάμε με το Goal-Goal στο 2.05, μπορούμε όμως να το συνοδέψουμε με το 1Χ Διπλή Ευκαιρία, το οποίο μας δίνει ένα Bet Builder της τάξης του 4.30. Πιστεύουμε στην ικανότητα των Αυστραλών, που καταλαβαίνουν, ότι τώρα είναι η στιγμή τους.

Στο σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας, Πολωνία-Αργεντινή, θα δούμε τις αντοχές των δύο συνόλων, αφού ανταγωνίζονται, όχι μόνο για την πρόκριση, αλλά και την πρώτη θέση στον όμιλο. Οι Πολωνοί δεν την… πάτησαν από τη Σαουδική Αραβία, την κέρδισαν με 2-0 και είδαν το αστέρι τους, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, να σκοράρει για πρώτη φορά σε τελική φάση Μουντιάλ. Είναι σταθεροί με πολλά τρεξίματα, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στον αντίπαλο. Από την πλευρά τους, οι Αργεντινοί έδειξαν, να χωλαίνουν επιθετικά, παρά τις λύσεις, απέναντι στο Μεξικό. Είχαν όμως τη μαγεία του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σκόραρε το πρώτο τέρμα, σέρβιρε το δεύτερο και έσβησε οποιαδήποτε αμφισβήτηση. Σήμερα παίζονται όλα, με την αναμέτρηση να είναι ανταγωνιστική μέχρι το τέλος. Θα ακολουθήσουμε μια επιλογή που μας άρεσε, να είναι το σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι στο 3.20.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας. Εμείς θα τα ξαναπούμε αύριο, με το παζλ της φάσης των «16» να είναι ακόμα πιο κοντά στην επίλυσή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα