Τελευταία «ζαριά» στα μακροχρόνια με αποδόσεις για όλα τα γούστα

G-Betting G-Betting
Τελευταία «ζαριά» στα μακροχρόνια με αποδόσεις για όλα τα γούστα

bet365

Η αναμονή λαμβάνει τέλος και η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση κάνει σέντρα σε λιγότερο από 24 ώρες!

«Ποιος θα το πάρει;» είναι η κλασική ερώτηση που δεν λείπει από καμία συζήτηση. Φέτος, από τα φαβορί μπορεί να λείπει η Ιταλία των τεσσάρων κατακτήσεων, ωστόσο ο ανταγωνισμός μεταξύ των μεγάλων «ψαριών», αλλά και όσων θα επιχειρήσουν να κάνουν την έκπληξη αναμένεται μεγάλος.

Η Αργεντινή, στο τελευταίο πιθανότατα Μουντιάλ του Λιονέλ Μέσι, μπαίνει στη διοργάνωση με μεγάλες προσδοκίες. Η νοοτροπία έχει αλλάξει με τον Λιονέλ Σκαλόνι στον πάγκο και το αήττητο των 36 σερί παιχνιδιών, μαζί με την κατάκτηση του τελευταίου Κόπα Αμέρικα το επιβεβαιώνουν. Το να κατακτήσει τη διοργάνωση η Αργεντινή προσφέρεται στο 7.00.

Στον 7o όμιλο αναμένεται μεγάλη μάχη για την πρόκριση πίσω από τη Βραζιλία. Η «σελεσάο» που στοχεύει στην 6η της κατάκτηση και πρώτη ύστερα από το 2002, θέλει να «σκουπίσει» το γκρουπ και να πάρει την πρώτη θέση. Η λογική λέει πως θα τα καταφέρει, ωστόσο, η μάχη για το δεύτερο εισιτήριο ανάμεσα σε Ελβετία, Σερβία και Καμερούν δείχνει αμφίρροπη. Οι Σέρβοι μετά από αρκετά χρόνια δηλώνουν έτοιμοι για την πρώτη τους πρόκριση στη φάση των «16» ύστερα από το 1998! Το φορκάστ με 1η Βραζιλία & 2η Σερβία βρίσκεται στο 3.60.

Το δικό του «last dance» ετοιμάζει και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. H εθνική Πορτογαλίας με το αρκετά «γεμάτο» ρόστερ της έχει επίσης βάλει ψηλά τον πήχη. Ο Φερνάντο Σάντος σίγουρα θα στηριχτεί στον «CR7», που θα κυνηγήσει να «σπάσει» κι άλλα ρεκόρ. Ένα από αυτά είναι να ξεπεράσει τον Εουσέμπιο που έχει τα περισσότερα γκολ (9) με τους Ίβηρες στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση. Ο Ρονάλντο έχει σημειώσει 7 και χρειάζεται 3 ακόμη για να το καταφέρει. Το Over 2.5 Γκολ του Ρονάλντο κοστολογείται στο 1.65.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές γύρω από όλες τις αναμετρήσεις της διοργάνωσης, μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές για τους αγώνες (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών-μακροχρόνιων στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

G-Betting
G-Betting