Μπαλοτέλι σε ελβετική ομοσπονδία: «Δεν ξέρω σε τι είδους μαφία ανήκετε»

Βασίλης Μπαλατσός
Μπαλοτέλι σε ελβετική ομοσπονδία: «Δεν ξέρω σε τι είδους μαφία ανήκετε»

bet365

Ο Μάριο Μπαλοτέλι με ανάρτηση του στα Social Media ξέσπασε κατά της ελβετικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, κάνοντας λόγο για «μαφία».

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Μάριο Μπαλοτέλι κατά της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ελβετίας. Ο Ιταλός σέντερ φορ αγωνίζεται πλέον για λογαριασμό της Σιόν και έχει βρει τα πατήματα του, καθώς σκόραρε σε τέσσερις διαδοχικές αγωνιστικές αλλά η διαιτησία στην ήττα από την ουραγό Ζυρίχη και στη «λευκή» ισοπαλία με την Βασιλεία τον έβγαλε εκτός εαυτού.

Ο «Super Mario» με ανάρτηση του στο Instragam ξέσπασε κατά της Ομοσπονδίας, κάνοντας λόγο για «μαφία». Όπως ανέφερε στο πρωτάθλημα της Ελβετίας κυριαρχούν η αδικία, η διαφθορά και η ανικανότητα, ενώ με αυτή τη διαιτησία κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Η ανάρτηση του Μάριο Μπαλοτέλι:

«Ελβετική ομοσπονδία: Δεν ξέρω σε τι είδους μαφία ανήκετε, αλλά πιστέψτε με, παίκτες σαν εμένα δεν είναι περήφανοι να βρίσκονται σε ένα πρωτάθλημα όπου κυριαρχούν η αδικία, η διαφθορά και η ανικανότητα.

Το ποδόσφαιρο είναι δουλειά και ως τέτοια όλοι πρέπει να το παίρνουμε στα σοβαρά, μαζί και οι διαιτητές. Δεν θα συνεχίσω να ρισκάρω την υγεία μου στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να προστατεύομαι από τα φάουλ των αντιπάλων και τις επιθέσεις των φιλάθλων.

Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει τι είχατε συνηθίσει, πρέπει να το αλλάξετε αμέσως και ο κόσμος πρέπει να στρέψει το βλέμμα του σε αυτό το πρωτάθλημα για να δει τι ντροπιαστικό συμβαίνει.

Έκανα ένα λάθος και θα το πληρώσω. Η ομοσπονδία έκανε λάθος; Θα το πληρώσει. Ο διαιτητής έκανε λάθος; Επίσης πρέπει να το πληρώσει».

 

Τελευταία Νέα