Μπεργκ: «Ντροπιαστική εμφάνιση, ήμασταν σκ@τ@»

Newsroom
Μπεργκ: «Ντροπιαστική εμφάνιση, ήμασταν σκ@τ@»

bet365

Η Γκέτεμποργκ ηττήθηκε με 4-0 εντός έδρας από τη μεγάλη της αντίπαλο Χάκεν και ο Μάρκους Μπεργκ εξέφρασε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα με απόλυτη ειλικρίνεια.

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Μάρκους Μπεργκ μετά την βαριά εντός έδρας ήττα της Γκέτεμποργκ με 4-0 από τη μεγάλη της αντίπαλο Χάκεν, η οποία μάλιστα με αυτό το τρίποντο κατέκτησε και το πρωτάθλημα Σουηδίας. Ολόκληρο το γήπεδο αποδοκίμασε τους παίκτες της ομάδας με τον πρώην φορ του Παναθηναϊκού να μην κρύβει την απογοήτευσή του για την προσπάθεια του ίδιου και των συμπαικτών του.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ντροπιαστική εμφάνιση, ήμασταν σκ@τ@. Το 4-0 τα λέει όλα. Οι οπαδοί μας γέμισαν το στάδιο κι εμείς τους δώσαμε αυτό, απλά ντρέπομαι. Μένει ένα ματς ακόμα αλλά πρέπει να βελτιωθούμε. Μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι τα συναισθήματα είναι πολλά, υπάρχει πολλή κριτική, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δνε μπορούμε να έχουμε αυτή την εικόνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα