Κάρικ: 'Εκανε το πρώτο του βήμα ως πρώτος προπονητής και ανέλαβε την Μίντλεσμπρο

Newsroom
Κάρικ: 'Εκανε το πρώτο του βήμα ως πρώτος προπονητής και ανέλαβε την Μίντλεσμπρο

bet365

Ο Μάικλ Κάρικ είναι έτοιμος για το πρώτο του βήμα ως πρώτος προπονητής, καθώς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μίντλεσμπρο.

Την πρώτη του πρόκληση ως πρώτος προπονητής σε ανδική ομάδα αποδέχτηκε o Mάικλ Κάρικ. Ο 41χρονος Άγγλος τεχνικός συμφώνησε και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με τη Μίντλεσμπρο, η οποία βρίσκεται στην 21η θέση της βαθμολογίας της Championship με 17 βαθμούς.

Ο πρώην διεθνής Βρετανός χαφ έχει αγωνιστεί σε Γουέστ Χαμ, Τότεναμ και γαι 12 χρόνια έπαιξε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήταν βοηθός των Ζοσέ Μουρίνοιο και Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στους Κόκκινους Διαβόλους για τρία χρόνια και για τρία ματς «υπερέτησε» την αγαπημένη του ομάδα ως υπηρεσιακός τεχνικός πριν αναλάβει ο Ραλφ Ράγκνικ.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και που είμαι μέρος ενός συλλόγου με τόσο βαθιά ιστορία και παράδοση. Η Μίντλεσμπρο ήταν η πρώτη επαγγελματική ομάδα στην οποία έπαιξα ως εννιάχρονο αγόρι, οπότε είναι πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα που επιστρέφω εδώ ως προπονητής. Μεγαλώνοντας ο ίδιος στα βορειοανατολικά, έχω πλήρη επίγνωση του τι σημαίνει το ποδόσφαιρο για τους ανθρώπους εδώ.

Είναι πραγματικό προνόμιο για μένα να βρίσκομαι σε αυτή τη θέση και να νιώθω όλο το πάθος και τον ενθουσιασμό που έχεις για το παιχνίδι και για τον Μπόρο. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω στην ανάπτυξη της ομάδας και να συνεχίσω να προχωράω τον σύλλογο και να σας κάνω περήφανους τους οπαδούς. Ανυπομονώ να ξεκινήσω», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Μπόρο ο Κάρικ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα