Τραγωδία στην Ινδονησία: Αποζημίωση 3,2 χιλ. δολαρίων στις οικογένειες των θυμάτων

Newsroom
Τραγωδία στην Ινδονησία: Αποζημίωση 3,2 χιλ. δολαρίων στις οικογένειες των θυμάτων

bet365

Η κυβέρνηση της Ινδονησίας ανακοίνωσε πως θα υπάρξει αποζημίωση 3,2 χιλ. δολαρίων για κάθε ένα από τα 125 θύματα της μεγάλης τραγωδίας στην Ινδονησία.

Τα χρήματα θα χρειαστούν 2-3 μέρες για να κατατεθούν στις οικογένειες των θυμάτων μετά την ταυτοποίηση του συγγενούς τους. Αυτό δεν θα είναι μία εύκολη αποστολή, αφού ακόμη δεν έχουν αναγνωρισθεί όλα τα θύματα της τραγωδίας. Μέχρι στιγμής ο αριθμός των αναγνωρισμένων φτάνει τα 424 θύματα, από τα οποία 260 είναι ελαφριά τραυματίες, 39 σε σοβαρή κατάσταση και 125 έχουν πεθάνει. Μεταξύ των 125 αποθανόντων βρίσκονται 32 παιδιά, το νεότερο από τα οποία έχει ηλικία 2-3 ετών.

Την απόφαση για την αποζημίωση των οικογενειών των θυμάτων με 3,2 χιλ. δολάρια για το καθένα πήρε ο ίδιος ο πρόεδρος της χώρας Γιόκο Βιντόντο και ανακοίνωσε σήμερα (03/10) το υπουργείο Ασφαλείας της χώρας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα