Φόβοι για πολύ σοβαρό τραυματισμό του Μπρούνο Γκάμα

Newsroom
 Φόβοι για πολύ σοβαρό τραυματισμό του Μπρούνο Γκάμα

bet365

Ο γνώριμός μας Μπρούνο Γκάμα που συνεχίζει στην ΑΕΚ Λάρνακας ενδέχεται να έχει υποστεί ρήξη αχίλλειου, κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα τον θέσει νοκ άουτ για περίπου έξι μήνες.

Στην Κύπρο και την ΑΕΚ Λάρνακας συνεχίζει ο Μπρούνο Γκάμα, καθώς ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός που ήταν για πολλά χρόνια στον Αρη υπέγραψε αυτό το καλοκαίρι στην ομάδα του νησιού.

Ο 35χρονος έπαιξε ως αλλαγή στο χθεσινό (3/9) ματς με την Ομόνοια όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 3-2 και στη σημερινή προπόνηση που ακολούθησε φαίνεται πως στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος.

Οπως μεταδίδουν τα εκεί ΜΜΕ αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στον αχίλλειο και εκφράζονται φόβοι πως έχει υποστεί ρήξη και για αυτό θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Αν επιβεβαιωθούν τότε θα περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου και ο χρόνος της αποθεραπείας του θα υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα