Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (1/9) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (1/9) στο Gazzetta

bet365

Ο Μπιέλ που αλλάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό και η απόλυτη εμπιστοσύνη του Γιάννη Αλαφούζου στις σκέψεις και τις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενίσχυση του ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων: Τρέλα με Μπιέλ και πίστη στον Παναθηναϊκό

Η SportDay κυκλοφορεί με τον Μπιέλ σε πρώτο πλάνο, καθώς ο νεοαποκτηθέντας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού προσθέτει ποιότητα στο δυναμικό της ομάδας του Κορμπεράν.

Η LiveSport μοιράζει το πρωτοσέλιδό της σε «ερυθρόλευκους» και «πράσινους» με τον Μπιέλ, αλλά και τις συζητήσεις ανάμεσα σε Αλαφούζο και Γιοβάνοβιτς.

Το Φως των Σπορ σχολιάζει τις προσθήκες των Μπιέλ και Ρέτσου στον Ολυμπιακό, αναφέρεται στο ταξίδι της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ στο Μιλάνο για το Ευρωμπάσκετ, ενώ αφιερώνει χώρο και στη νίκη της ομάδας πόλο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Κόκκινος Πρωταθλητής πέρα από την... παράνοια για τον Μπιέλ παρουσιάζει και τα ονόματα των Λεμινά και Ράσιτς για το 6άρι που φαίνεται ν' αναζητούν οι Πειραιώτες

Αθλητικές εφημερίδες: Το «κανόνι» που ψάχνουν στην ΑΕΚ, οι δεύτερες σκέψεις στον Άρη και τα πλάνα του Λουτσέσκου

Η Αθλητική Ώρα της Πέμπτης κάνει λόγο για μάχη της ΑΕΚ σε 5 μέτωπα για τον ιδανικό επιθετικό που ενισχύσει τη γραμμή κρούσης

Η Metrosport ασχολείται με τα βήματα... προς τα πίσω αναφορικά με τον άνθρωπο για τον πάγκο του Άρη, αλλά και με την πίστη του Λουτσέσκου στους Νάρεϊ και Ζίβκοβιτς για τα γκολ στον ΠΑΟΚ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα